HoroszkópOrákulum horoszkóp 2020. augusztus 29. és szeptember 4. között!

Orákulum horoszkóp 2020. augusztus 29. és szeptember 4. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az augusztus szeptember hónapok fordulóján Doreen Virtue “Angel Therapy” nevű orákulum kártyái jóvoltából jutnak el a csillagok üzenetei, amelyeket most is érdemes figyelmesen végig olvasni.

Kos – Heal Away Addictions

Ez a kártyalap megerősíti azt, amit már eddig is tudtál, hogy itt az ideje feladni azokat a szokásokat, amelyek káros hatással vannak az egészségedre, akadályoznak abban, hogy boldog lehess, és a céljaid elérésében is gátat szabnak. Légy egy kicsit őszintébb önmagaddal, és akkor könnyen rá fogsz jönni, hogy melyek azok a szokások, amelyektől minél hamarabb meg kell szabadulnod. Változz és változtass, hogy szabadabban élhess!

Bika – Archangel Raphael

Raphael arkangyal erős gyógyító energiákkal támogat a héten. Enyhíti aggodalmaidat, segítségével választ kapsz az egészségeddel vagy egy közeli ismerősöd egészségi állapotával kapcsolatos kérdéseidre. Sportolj többet, táplálkozz egészségesebben, és ha dohányzol, itt az ideje, hogy leszokj róla. Ha valaki tanácsot kér tőled, a lehető legjobb választ akkor nyújthatod számára, ha a megérzéseidre hallgatsz.

Ikrek – Solar-Plexus Chakra

A Solar plexus, vagyis a Napfonat csakra a vágyaidért és az érzelmeidért felelős. Fizikai szinten elsősorban az emésztés, a tápanyagok felszívódásának és átalakulásának a folyamata tartozik hozzá. Ha ez a csakra nem működik megfelelően, hajlamos lehetsz a hirtelen hangulatváltozásokra, a szélsőséges viselkedésre. Szóval, itt az alkalom arra, hogy nagyobb figyelmet fordíts erre a csakrára ezen a héten, és kiegyensúlyozd a működését.

Rák – Clear Yourself

Lehetséges, hogy olyan személyekkel kerülsz kapcsolatba, akiknek az energiája alacsonyabb, mint a tied, és ez rád is hatással lehet. Fontos fenntartani az energiaszinted, anélkül, hogy a körülötted lévő világ befolyásolna. Tanulj meg, és alkalmazz olyan módszereket, amelyek segítségével védelmet nyújthatsz magadnak, és megszabadulhatsz a negatív energiáktól.

Oroszlán – Third-Eye Chakra

Ha kérdéseid támadnak a jövővel kapcsolatban, ez a kártyalap most segítséget nyújt, ezen a héten az angyalok támogatását élvezheted. Az életed pontosan olyan lesz, amilyenné alakítod, koncentrálj inkább a pozitív dolgokra. Erőteljes lelki támogatásban lesz részed, amely különféle módon nyilvánul majd meg, de leginkább a harmadik csakrán keresztül érkezik hozzád. Felerősödik az intuíciód, a tisztánlátásod, és a mentális képességeid. Ez a terület mindaddig aktív lesz, amíg el nem éred a szükséges tudatszintet.

Szűz – If You Get Nervous, Focus on Service

Az egyik legfontosabb kérdés, amit felteszel magadnak ezekben a napokban: hogyan tehetem jobbá a világot? Ne keress racionális választ, csupán ismerd fel az energiákat, és kövesd őket. Hallgass inkább a megérzéseidre, ne elemezd folyton a dolgokat, ne vessz el a részletkérdésekben. Engedd el a félelmeidet, mert, ha rettegésben élsz, az egó átveszi az irányítást az életed felett. Bízd magad az eleve elrendelt akaratra, figyeld az Univerzum energiáit.

Mérleg – Singing and Dancing

Számodra a zene és a tánc a legkreatívabb önkifejezési forma, tökéletes egyensúlyt nyújt a munka és a felszabadult élet között. Segítségükkel új, rejtett képességeidet fejezheted ki, és az önbizalmad is növelheted. A zene összekapcsol a legbelső éneddel, és a spiritualitással, segítve, hogy szorosabb kapcsolatba kerülj az Istenséggel. Vannak akik, a tánc különféle formáinak gyakorlása által fedezik fel a bennük lakó istennőt.

Skorpió – Earth Angel

Ez a kártyalap arra utal, hogy az egyik legfontosabb küldetésed a Földön, hogy szeretetre tanítsd az embereket. Légy vidám és optimista, és minden cselekedetben irányítson a szeretet. Nem kell nyilvános beszédeket tartanod, könyvet írj, vagy gyógyítóként dolgozz ahhoz, hogy pozitív változásokat idézz elő. Egyszerűen csak mutass szeretetet és együttérzését a körülötted lévők felé. Sokszor érzed úgy, hogy különbözöl másoktól, de hidd el, soha nem vagy egyedül, az Univerzum energiái vezérelnek.

Nyilas – Visualize Success

Már egy ideje rágódsz egy bizonyos problémán, de ez a kártyalap arra biztat, hogy ne add fel, bízz a pozitív végkimenetben, légy egy kicsit magabiztosabb. Ha nem is túl bizalomgerjesztő a jelenlegi helyzet, hidd el, hogy minden jobbra fordul. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és meglátod a dolgok idővel a helyükre kerülnek. Higgy abban, hogy a siker valóságos, és igazi, és bárkinek része lehet benne. Ezen a héten az angyali segítségek fokozottan fognak támogatni.

Bak – Integrity

Ezen a héten folytass olyan tevékenységeket, amelyekben valóban hiszel, és amelyek segítségével a lehető legőszintébb módon tudod kifejezni önmagad. Ha olyan tevékenységeket végzel, amelyekben nem érzed jól magad, erős büntudattal és szégyenérzettel fogsz küzdeni, csökken az önértékelésed, és már nem fogsz bízni a saját képességeidben. Ha olyan dolgokat teszel, amelyek örömet okoznak a lelkednek, csodálatosnak fogod látni önmagad és a világot is. Ne mások elképzelései és szabályrendszere szerint élj, hanem légy teljes mértékben önmagad.

Vízöntő – Cut Your Cords

Itt az ideje, hogy megszüntesd azokat a kapcsolataidat, amelyek még mindig negatív hatással vannak a hétköznapjaidra. Lehetséges, hogy olyan mérgező érzelmeket táplálsz, amelyek megakadályozzák, hogy objektíven lásd a világot. Mihály arkangyal segítségedre lehet abban, hogy legyőzd a félelmeidet, és egy lelkileg szabadabb és kiteljesedettebb életet élj. A félelem az egyik leginkább romboló erő a világon, és ha könnyen át lehet venni másoktól is, éppen ezért törekedj arra, hogy megalapozd a belső erődet.

Halak – Listen to Your Intuitive Feelings

Hallgass a megérzéseidre, mert olyan üzenetek érkezhetnek ezen a héten, amelyek segítségével választ kapsz a kérdéseidre. Ezeket az üzeneteket érzelmek vagy érzések formájában fogod kapni, és előfordulhat, hogy egyből nem fogod tudni pontosan megfejteni őket. A tested egy csodálatos dekóder, minden pillanatban tudatja veled, hogy mit kell tenned, mi az, amit jobb, ha elkerülsz, és milyen ételeket fogyassz, hogy még több energiád legyen. A legjobb, ha a tested jelzéseire figyelsz, mert soha nem fogsz csalódni önmagadban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek