Az előttünk álló hétre Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból derül fény a jövőre. Lássuk milyen útmutatásokat, üzeneteket, tanácsokat osztogatnak a csillagok, ezért, ahogy mindig, most is érdemes figyelmesen végig olvasni a jóslatokat.

Kos – Bőség

Vedd észre azokat a pillanatokat, tudatosan figyelj azokra a villanásokra az életben, amelyek a csodát és a bőséget jelentik. Most egy virágzó, harmóniával teli időszakon mész keresztül, ezért élvezd ki ennek minden pillanatát. Légy együttérző, nyitott az újra, mert ezáltal tapasztalhatod meg mindazt a bőséget, szépséget, amit az Élet számodra tartogat.

Bika – Összehasonlítás

Ha sok időt és energiát fektetsz abba, hogy másokkal hasonlítod össze magad, akkor egyre inkább eltávolodsz önmagadtól, és nem kapod a helyed majd a világban. Mindig akad majd, aki szebb, gazdagabb, ügyesebb, jobb lesz nálad, de te ezzel próbálj meg nem törődni, a saját érdekedben, mert ha önmagadra, a képességeidre összpontosítasz, úgy tudsz csak igazán elégedett életet élni.

Ikrek – Harc

Ha valaki bepillanthatna a gondolataid közé, csatamezőre hasonlító képet festhetne le. Ne feledd: ahhoz, hogy begyógyulhassanak a múlt sebei, le kell vetned a páncélodat, és engedned kell, hogy a napfény, és a pozitív energia beáramolhasson a szívedbe. Hagyd magad mögött a félelmeidet, kezdj el újra élni és érezni, szakíts időt az olvasásra, a hobbidra.

Rák – Kívülálló

Olyan helyzetben találhatod magad, amikor azt érzed, hogy valakik kívülállóként tekintenek rád, sőt, súlyosabb esetben kiközösítettként is érezheted magad. Próbálj meg erőt gyűjteni, tegyél szert önbizalomra, mert minden képességed adott ahhoz, hogy boldog, elégedett életet élj, olyat, amilyenre mindig is vágytál. És ne feledd: soha nem vagy egyedül.

Oroszlán – Az illúzió transzcendenciája

Most remek az időzítés arra, hogy meglásd azt a valóságot, amely benned és a külvilágban is jelen van. Próbáld az agyadat kordában tartani, és ne légy előítéletes, hanem inkább összpontosíts a kreatív, teremtő energiáidra, gondolataidra, mert ezek segítségével új világokat építhetsz. Légy spontán, de nem feledd: az életben nincsenek véletlenek.

Szűz – Kompromisszum

Az elmúlt időszakban hozott kompromisszumoknak köszönhetően most jobbra fordul minden az életedben, de azért még messze vagy attól, hogy teljesen elégedettnek érezd magad. Amit tehetsz, hogy hiteles maradsz önmagadhoz, bízz abban, amit a szíved súg neked, és a céljaidról semmilyen körülmények között ne feledkezz meg. Kitartást!

Mérleg – Te vagy a világ

Ezen a héten lehetőséged nyílik, hogy elismert emberek társaságában részt vegyél egy nagyszabású projektben. Ez egy igen nagy lehetőség, hiszen most végre gyakorlatba ültetheted a megszerzett tudásod. Kiemelkedő pozícióra tehetsz szert, és ezzel nem csak a környezetednek, hanem önmagadnak is bizonyíthatsz. Bátran vállald fel a véleményed, fogalmazd meg az álláspontod.

Skorpió – Utazás

Ezen a héten az utazás lesz a központi téma. Legyen szó akár egy belső, lelki utazásról, akár konkrét értelembe vett utazásról, egyelőre csak tervezgetsz, a végső cél még mindig ismeretlen. Könnyedség járja át napjaidat, viszont olyan kijelentéseket tehetsz, amelyek meghatározzák a várt változást. Maradj mozgásban, még akkor is, ha néha úgy érzed, hogy leállnál, vagy lassítanál. Ez a hét most nem a pihenésről szól, légy figyelmes, maradj a jelenben.

Nyilas – Villám

Zűrzavaros idők jönnek, kiszámíthatatlan helyzeteket generálva, amelyek egyszerre jelentenek kihívást, de lehetőségeket is. Ami első pillantásra nehéz helyzetnek tűnik, nem más, mint egy jó alkalom, arra, hogy a vihar után élvezni tudd a tiszta kék eget és a friss levegőt. Próbáld más szempontból megközelíteni a dolgokat, így sokkal hamarabb közelebb juthatsz az igazsághoz. Ha úgy érzed, hogy elfáradtál, és nincs semmi használható ötleted, koncentrálj befelé, lélegezz mélyeket, és meg fogod kapni a szükséges válaszokat.

Bak – Újjászületés

A fejlődés és a változás lesz jellemző a következő hetedre. Légy jelen és bízz benne, hogy arra van leginkább szükséged, ami most történik veled. Rá fogsz jönni, hogy ez az állapot egy magasabb szintre vezet, új lehetőségek nyílnak meg előtted. Új kapcsolatok és projektek lépnek be az életedben, amelyek arra ösztönöznek, hogy túllépj a régi mintákon, és add át magad a kreativitásnak. Csak kísérletezés, az új dolgok kipróbálása árán tudhatod meg, hogy mi az, amire a leginkább szükséged van.

Vízöntő – Csend

Egy nagyon értékes időszak kezdődik el most számodra, könnyen megtapasztalhatod a belső béke állapotát. Vannak, akik társaságában már nem érzed jól magad, de dönthetsz úgy, hogy inkább azok társaságát keresed, akikkel jobban rezonálsz, akikkel összhangban vagy. Új szemszögből fogod szemlélni az életed, azok a vágyak, amelyek eddig csak a képzeletedben éltek, hamarosan a fizikai valóságban is megmutatkoznak. Add át magad teljesen a teremtő energiának, és ne engedd, hogy az egód félelmei gyengítsenek.

Halak – Türelem

Úgy tűnik, hogy a várakozás a legjobb megoldás a problémákra, ne siettesd a dolgok alakulását. Az elültetett magvak nemsokára kicsíráznak, de most még élvezd ezt az időszakot. Engedd ki egy kicsit a kezedből a gyeplőt, légy szemlélő, figyeld, hogy hogyan alakulnak a dolgok a természet törvényei alapján. Fordíts több figyelmet a tested jelzéseire, ne korlátozd a saját boldogságod. Minden, amit másokért teszel egy nagy lépés a boldogsághoz vezető úton: amikor egy bizonyos célt szolgálsz, az tízszeresen szolgál téged.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.