Induljon egy újabb októberi hét, ezúttal Osho Zen Tarot orákulum kártyái fogják elárulni, hogy melyik csillagjegy mire számíthat a következő hét nap során. Lássuk a részleteket!

Kos – Előző életek

Olyan élethelyzetben találhatod magad, mikor felvetődik benned a lélek halhatatlanságának a kérdése. Amit ilyen esetben tehetsz, hogy mindig légy önmagad. Ha úgy érzed, hogy térre, szabadságra, szünetre van szükséged, cselekedj. Légy bátor és keresd meg az igazságot az életedben.

Bika – Leválás

Az elmúlt időszak történései eléggé megviselték az idegrendszeredet, ezért ne lepődj meg, ha a következő napokban ingerlékeny, szorongó, aluszékony, kedvetlen, unott leszel. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy kicsit visszavonulj, pihenj, töltődj fel energiával és újból megtaláld önmagadat. Légy türelmes!

Ikrek – Gyógyulás

A következő napokban a tudatalattidból olyan lelki sérülések bukkanhatnak ismét felszínre, amelyek elől most nem futhatsz el. Szembe kell nézned ezekkel a negatív élményekkel, légy nyitott, elfogadó, őszinte magaddal szemben. Tudatosítsd magadban azt, hogy képes vagy a lelki gyógyulásra.

Rák – Megértés

Most azt tapasztalod, hogy azok az ajtók, amelyek korábban zárva voltak előtted, most egyszerre kitárulnak, és ismét szabadnak érezheted magad, aki teli van energiával, tettvággyal és a lehetőségek is sorra bukkannak fel az életében. Hagyj időt magadnak, légy türelmes minden téren, mert ezáltal megtapasztalhatod a sikert.

Oroszlán – Bátorság

A következő napokban nehéz döntéseket kell meghoznod, ezért nagyon fontos, hogy hallgass a belső megérzéseidre, és nézz szembe a problémáiddal, bátran, határozottan. Ha így jársz el, akkor nagyobb lesz az önbizalmad, és hatékonyabban tudod majd megoldani az életben felmerülő gondokat, legyen azok bármilyen típusúak is.

Szűz – Kaland

Úgy érzed, hogy valami újra, kalandosra vágyik a szíved, és szeretnél megszabadulni a megszokott, rutinos, unalmas dolgaidtól, szokásaidtól. Légy bátor, ne félj szembenézni az újdonsággal, a kihívással. Légy hálás minden pozitívumért, amit az Univerzumtól kapsz, mert így teljesebb, kielégítőbb életet élhetsz.

Mérleg – Ünneplés

Ez a kártyalap arra emlékeztet, hogy az ünnep átéléséhez nem feltétlenül szükséges egy konkrét esemény, pl. születésnap, karácsony, nyaralás. Az ünnepi emelkedett hangulatot, a boldogságot különösebb ok nélkül mi magunkban is átélhetjük, pusztán a létezés örömét megidézve. Az igazi öröm belülről fakad, nevetés, tánc, éneklés, önfeledt nevetés kíséretében jut kifejezésre. Hagyd, hogy a kreatív, romantikus oldalad előtérbe kerüljön ezen a héten. Élvezd az életed.

Skorpió – Csillogás

Egy olyan időszakhoz érkezett az életed, amikor az eddig csak halogatott ügyekben döntened kell. Most szertefoszlik körülötted az illúzió, és végre érzékelni fogod a teljes valóságot. Sokkal könnyebben fogsz tudni racionális döntéseket hozni, ezek pedig segítségedre lesznek a továbblépésben. Hallgass a szívedre, viszont a káosz elkerülése érdekében, mindig gondolkodj, mielőtt döntenél.

Nyilas – Politika

Saját riasztórendszered tökéletesen működik, így könnyen megérzed azt, ha valakivel nem ajánlott az együttműködés. Könnyen rájössz arra, ha valaki befolyásolni akar, de mindig úgy intézed a dolgokat, hogy elkerüld a konfliktushelyzetet. Itt az ideje, hogy tiszta lapokkal, álarc nélkül éld az életed. Bízz magadban, nyugodtan hagyatkozz az érzéseidre.

Bak – Mi vagyunk a világ

Légy nyitottabb ezen a héten, hiszen egy olyan projektnek lehetsz része, amelyben több sikeres és ismert emberrel dolgozhatsz együtt. Ez egy csodálatos lehetőség, így kamatoztathatod az eddig megszerezett tudásod. Befolyásos pozícióba kerülhetsz, így könnyen elindulhatsz az álmaid felé vezető úton. Szakmailag sokat fejlődsz ebben az időszakban, még az is megtörténhet, hogy egyből vezető pozícióba kerülsz.

Vízöntő – Beolvadás

A feszültség, amelyet egy ideje érzel, belülről származik, ne a külvilágban keresd a megoldást. Te saját magad kell megoldanod, ne mástól várd a segítséget. Szembe kell nézned a kihívásokkal, de tudd, hogy minden nehézség azért van az életedben, hogy fejlődni tudj. Minden helyzetre létezik egy megoldás, soha ne aggódj amiatt, hogy mi fog történni a jövőben. Élj nyitott szívvel, és megkapod a szükséges választ.

Halak – Siker

Mivel igen érzékeny személyiség vagy, könnyen elraktározod magadban mások negatív problémáit, félelmeit. A negatív energiák a régi, elfojtott történésekből is származhatnak. Kérj segítséget az Univerzumtól, hogy sokkal határozottabb és bizakodóbb lehess a kihívásokkal szemben. Ezen a héten próbáld kerülni a személyes konfliktusokat, koncentrálj arra, amiben jó vagy, és a hét vége felé megtapasztalhatod, hogy milyen jó érzés a siker.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.