HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. október 28. és november 3. között!

Orákulum horoszkóp 2019. október 28. és november 3. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Következzenek a hét üzenetei és útmutatásai Osho Zen Tarot orákulum kártyáiból. Érdemes végig olvasni figyelmesen az üzeneteket, mert kevésbé érhet így kellemetlen és váratlan meglepetés bennünket.

Kos – Részvétel

Olyan emberekkel kezdesz közös projektbe, akikkel hasonló az érdeklődési körötök, együtt sokkal eredményesebbek lesztek. Rá fogsz jönni, hogy mennyire jó vagy szakmailag, és így sokkal eredményesebben tudsz majd dolgozni. A szemlélődés helyett itt az ideje, hogy aktívan cselekedj a célod érdekében. A gondolkodás és filozofálás helyett inkább tedd meg az első lépést.

Bika – Kivirágzás

Nagy lehetőségeket tartogat számodra ez a hét, így sokkal közelebb kerülsz álmaid megvalósításához, csupán nyitott szemmel kell járnod. Valósággal kivirágzol, és inspiráló hatással leszel másokra is. Szabadulj meg mérgező gondolatoktól, felejtsd el, hogy “nem vagyok elég jó” vagy “úgysem tudom megcsinálni”. Figyeld a gyerekek ártatlanságát, töltekezz az optimizmusukból, és a kitartásukból.

Ikrek – Semmi szokatlan

Próbálj egy kicsit befelé fordulni, fedezd fel az élet egyszerűségében a szépséget. Szentelj teljes figyelmet a pillanatra, sajátítsd el a jelenre való összpontosítás tudományát. Élvezd az élet apró örömeit, maradj csendben, próbálj erőt meríteni a természetből, lélegezz tudatosan. Ez az a hét számodra, amikor semmi újdonság nem fog történni, a megszokott dolgokban kell felfedezned a szépséget.

Rák – Csend

Kissé érzékeny időszak vár rád, és ez nem csak lelkileg, de testileg is megvisel. Próbáld egy kicsit megfigyelő szemszögből nézni az életed, és talán olyan kérdésekre kapsz választ, amelyek mindig is foglalkoztattak. Ne hagyd, hogy bárki is befolyásolja a döntéseid, hallgass a megérzéseidre.

Oroszlán – Ragaszkodás a múlthoz

Állandóan a múltban keresgélsz, hidd el, hogy teljesen felesleges ez a tevékenység, mivel már semmit nem oldasz meg vele, és teljesen le is merít. Menekülsz a jelenből, inkább a homokba dugod a fejed, viszont ez semmi jóhoz nem vezet. Fogadd el a változásokat, tanulj a múltból, de ne ragaszkodj a már megtörtént dolgokhoz.

Szűz – Elszigetelődés

Egyáltalán nem érzed magad biztonságban, ezért hajlamos vagy arra, hogy álarc mögé bújj, és elrejtsd az érzéseidet. Úgy gondolod, hogy, ha nem mutatod meg az igazi éned, akkor sokkal nagyobb biztonságban vagy. A hét vége felé azonban rá fogsz jönni, hogy a szeretetnek sokkal nagyobb ereje van, mint a hamis énkép kialakításának. Nyisd ki a szíved, és próbálj megbízni legalább a hozzád legközelebb állókban.

Mérleg – Kreativitás

A kreatív tevékenységek lenyűgöznek, és szabaddá tesznek ezen a héten. Nem csak az üzleti életben, hanem a párkapcsolatban is sikerül egy kicsit feldobnod a megszokott, monoton hangulatot. Úgy érzed mintha szárnyaid nőttek volna, valósággal újjászületsz. Táncolj, énekelj, mosolyogj, és ne feledd, hogy élet csodálatos lehetőségeket tartogat számodra.

Skorpió – Semmi

A semmiből születik minden, de pillanatok alatt minden át tud alakulni semmivé. Szembe kell nézned ezzel a lehetőséggel most, választhatsz, hogy a te leszel az, aki csak kritizál, vagy esetleg cselekszel is, hogy majd le tudd aratni a babérokat. Kerüld el a befolyásoló tanácsokat, még akkor is, ha nagyrészt jószándékkal közelítenek feléd.

Nyilas – Lustaság

Ezen a héten a nyakadra ül a lustaság, úgy érzed, semmire sincs energiád, és teljes mértékben elveszted az érdeklődésed. Lassíts, vegyél ki egy kis szabadságot, töltekezz, és próbáld visszanyerni az energiádat. Az utazás még nem ért véged, ez csupán egy lélegzetvételnyi állomás.

Bak – Újjászületés

Sokféle érzést fogsz megtapasztalni, melyek igen intenzív hatással lesznek rád. A változások hatására egy új szintre érkezik az életed, add át magad a kínálkozó lehetőségeknek. Lehetséges, hogy vezető pozícióhoz jutsz, és ha így lesz, ne felejtsd el megosztani másokkal a tapasztalataidat és tudásodat.

Vízöntő – Erkölcs

Gyökerestől át fog alakulni az életed, teljesen más szemszögből fogod szemlélni a dolgokat, és új szabályokat állítasz fel önmagad számára. Figyeld meg a hétköznapi szokásaid közül,

melyek azok, amik leszívják az energiád, és próbálj teljes mértékben megszabadulni tőlük. Rá fogsz jönni, hogy a negatív gondolatok jelentik a legnagyobb akadályt az életedben.

Halak – Villám

Érzelmileg egy igen nehéz időszak elé nézel. Le kell bontanod a régi falakat, amelyek akadályt jelentettek az előrelépésben, és egy új utat kell építened, amely a siker felé vezet. Az Univerzum minden segítséget megad neked, használd ki a lehetőségeket. Lépj bátran, és próbálj egy kicsit jobban bízni önmagadban!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek