HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. december 9-15. között!

Orákulum horoszkóp 2019. december 9-15. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Javában benne vagyunk a decemberi hónapban, lássuk mit üzennek erre a hétre “Osho Zen Tarot” orákulum kártyái. Olvasd végig figyelmesen a csillagok jelentéseit, mert ezekből megtudhatod, hogy mire számíthatsz a következő napok során.

Kos – Tökéletesség

Ezen a héten végetér az az aktivitás, amelyen dolgoztál az elmúlt időszakban, és az amely az összes időd és energiád felemésztette. Valósággal vonzani fogod azokat az embereket és helyzeteket, akik a gondolataidat és vágyaidat tükrözik. Elkezdődik egy igen erős szellemi fejlődés nálad, éppen ezért a régi akadályozó tényezőktől most sikeresen meg fogsz szabadulni.

Bika – Új jövőkép

Az élet minden dimenzióját, a legmélyebbtől a legmagasabbig meg fogod élni ezen a héten. Mindig te magad fogsz a történések középpontjában állni, rá fogsz jönni, hogy semmit sem szabad kényszeríteni az életben. Az Univerzum mindenben támogatni fog, és megnyitja előtted azokat az ajtókat, amelyek a kiteljesedett élet és a megoldások felé vezetnek.

Ikrek – Harmónia

Ne a külvilág történéseivel foglalkozz, hallgass inkább befelé, a szíved hangjára. A belső béke megteremtése energiával tölt fel, az igazi éned megtapasztalása harmóniát hoz az életedbe. Az utóbbi időben sokkal inkább az eszedre, mint a szívedre hallgattál, jó lenne ezt most megfordítani. Engedj teret a kreatív tevékenységeknek, rajzolj, énekelj, alkoss, iratkozz be egy tánciskolába.

Rák – Megosztás

Ez a kártyalap azt sugallja, hogy oszd meg másokkal a szereteted, fordulj önzetlen odafigyeléssel a körülötted lévők felé. Azáltal, hogy másoknak adsz, te is energiával fogsz feltöltődni. Lépj ki a nemkívánt helyzetekből, az Univerzum mindenben támogatni fog. Lehetséges, hogy egy magasabb pozícióba kerülsz a munkahelyeden, de az is megtörténhet, hogy egy merőben más szakma iránt kezdesz el érdeklődni. Tedd meg az első lépéseket az álmod beteljesülése felé, csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek elégedettséggel töltenek el.

Oroszlán – Lelassulás

Itt az ideje megbocsátani azoknak, akikkel kapcsolatban úgy érzed, hogy megbántottak téged. Szabadítsd fel a múltban leragadt energiádat, próbálj az élet pozitív oldalára koncentrálni. Addig viszont nem fog jóra fordulni az életed, míg a múlt sebeit nyalogatod. Vond le a következtetést a negatív történésekből is, rá fogsz jönni, hogy minden rossz okkal történik az életedben. Tölts minél több időt a természetben, töltekezz pozitív energiákkal.

Szűz – Elnyomás

Tele vagy feszültségekkel, nagyon nehezen találod a harmónia felé vezető utat, úgy érzed, hogy összecsaptak a fejed fölött a hullámok. A feszültségek abból is születnek, hogy túlságosan nagy benned a megfelelési kényszer. Kérj segítséget az Univerzumtól annak érdekében, hogy meg tudd találni a saját utadat. A pozitív hozzáállás által mágnesként vonzhatod mindazt, amire szükséged van az életben.

Mérleg – Teljesség

Minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy elveszel a problémák között, csukd be a szemed, és kérj isteni segítséget. Hallgass a szívedre, és közelebb kerül hozzád a megoldást! Bízz az életben, hiszen mindig az a legjobb számodra, amit éppen abban a pillanatban kaptál. Bármilyen helyzetben is legyél, ne felejtsd el, hogy nem az számít, hogy mit csinálsz, hanem, hogy hogyan csinálod. Fontos a hozzáállás, és az életről kialakított kép.

Skorpió – Kivirágzás

Lehet, hogy épp egy nehéz helyzetet élsz át, de amint túl vagy ezen, az életed virágba borul. Ha hagyod, hogy a lelked vezessen, minden a lehető legnagyobb rendben fog menni. A krónikus fáradtság tünetei és a koncentrációs nehézségek a dehidratáció jelei is lehetnek. Próbálj meg jobban odafigyelni a vízfogyasztásra. A víz segít megszabadulni a lerakódott méreganyagoktól, de a negatív energiáktól is.

Nyilas – Részvétel

Egy olyan nemes cél megteremtésében vehetsz részt ezen a héten, amely a világ jobbátételét mozdítja elő. Koncentrálj a pozitív gondolatokra, mondogass mantrákat, relaxálj, hiszen a belső harmónia megteremtése fontos ahhoz, hogy a külső világot is szebbnek lásd. Bármilyen helyzetbe is kerülj, ne felejtsd el, mindenre van megoldás, még ha nem is látod még abban a pillanatban.

Bak – Ünneplés

Bízz a megérzéseidben, hiszen ezek sokkal közelebb visznek a megoldáshoz. Próbálj egy kicsit jobban megbízni az emberekben, ne kételkedj állandóan. A bizalom és a nyitottság sokkal közelebb visz a megoldáshoz, amit csak belülről, önmagadból kaphatsz meg. Próbáld figyelmen kívül hagyni a kritikákat, a visszahúzó gondolatokat, ne feledd, hogy mások mindezt azért csinálják, mert saját érzelem-világukban van zűrzavar.

Vízöntő – Belső hang

Kissé össze vagy kavarodva az utóbbi időben, nehezen tudsz dönteni, és nem találod a helyed a világban. Itt az ideje, hogy önmagadra fordítsd a figyelmed, figyeld a belső csendet, csak így fogod a nagy zűrzavarban meghallani, hogy mi is a te életfeladatod igazából. Kövesd a szíved hangját, és próbálj olyan ösztönző mentorokat keresni, akik jó példát mutatnak, és reménnyel töltenek el.

Halak – Tanácsadás

Próbálj megszabadulni az állandó kételkedéstől, és bizonytalanságtól, inkább hallgass a szívedre. Nyisd ki a szíved, légy pozitív, így inspirációt kaphatsz az élet bármely területén. Most szükséged lehet egy kis vakációra és énidőre, olyan tevékenységeket végezz, amelyek feltöltenek és ellazítanak egyben. A kreatív-kézműves tevékenységek most is a legjobbat hozhatják ki belőled.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek