HoroszkópOrákulum horoszkóp 2019. december 2 - 8. között!

Orákulum horoszkóp 2019. december 2 – 8. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

December első hete kezdődött, ezért most következzen Colette Baron-Reid “Enchanted Map” nevű orákulum kártyáinak jóslatai. Olvasd végig figyelmesen az üzeneteket, mert ha tudod mi várhat rád a héten, magabiztosabb lehetsz. Lássuk a részleteket!

Kos – Cleaning House

Ez a megfelelő időszak arra, hogy nagytakarítást végezz, és ne csak az otthonodban, hanem az életedben is. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek már nem szolgálják a hasznodat, a nem kívánatos emlékektől, érzelmi terhektől. Mérlegelj, hogy mi az, amitől valóban meg kell szabadulnod. Majd a nagytakarítás után, ünnepeld az új, megtisztult életedet, élvezd a szabadságot!

Bika – Magical Map Shifter

Ez a kártyalap azt üzeni, hogy vedd észre, kik azok az emberek, akik igazán a segítségedre vannak, és ott állnak melletted a legnehezebb időszakokban is. Most egy olyan személlyel is találkozhatsz, aki segítségedre lehet egy nagyobb probléma megoldásában. Figyelj azokra az emberekre is, akik az utadat keresztezik, hiszen lehetséges, hogy valami olyat tanítanak, amin érdemes elgondolkodnod. Meg fog változni az életről alkotott elképzelésed, járj nyitott szemmel, hogy felismerd a segítő szándékú embereket.

Ikrek – Listening

Az életben vannak csendesebb és aktívabb időszakok. Ez most egy olyan időszak lesz, amikor érdemes egy kicsit befelé fordulni, és a szíved hangjára hallgatni. Így könnyebben megérthetsz bizonyos helyzeteket az életedben, és rá fogsz jönni, hogy minden okkal történik. Figyelj a tested jelzéseire is, ami könnyen magába szívja a környezeti rezgéseket. Ha kétségeid támadnak, kérj visszajelzést, csendesedj el, és figyelj jól, hamarosan meg fog érkezni a válasz.

Rák – Strength

Olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyet úgy érzel, teljes mértékben lehetetlenség megoldani, azonban az élet csak tesztel, minden próbatétel után egyre erősebb és erősebb leszel. Ne akard mindenáron irányítani az eseményeket, inkább figyelj arra, hogy minden történésből okosan használd fel a kreatív energiákat. Különleges harmonizáló képességekkel rendelkezel, használd most fel ezeket az egyedülálló energiákat, mind a munkahelyeden, mind pedig a magánéletedben.

Oroszlán – Encouragement

Ne hidd azt, hogy itt a világ vége, még, ha most úgy is tűnik, hogy nem tudsz kimászni ebből a szakadékból. Minden bizonnyal nem hallgattál a megérzéseidre, és azért kerültél bajba. Tedd félre az ellenségeskedést és az önzőséget, próbáld egy kicsit más szemszögből megközelíteni a dolgokat. A megbocsátás az egyik leghatékonyabb eszköz arra, hogy könnyen túljuss ezen az időszakon.

Szűz – Unexpecting Visitors

A kellemetlen hír csak akkor rontja el az egész hetedet, ha megengeded. Ne állj ellen, fogadd el és engedd el, így nem fogja uralni az életed. A változás sokszor nem a legkellemesebb dolog, de mégis szükséges, hiszen csak így tudsz a fejlődés útjára lépni. Alkalmazkodj a körülményekhez, és meglátod, hogy amint elfogadod a dolgokat úgy, ahogy vannak, minden megváltozik körülötted és benned. Ebben az időszakban igyál minél több tiszta vizet, és képzeld el, amint ez a víz megtisztítja a lelked és a gondolataidat.

Mérleg – Dragon’s Lair

Egy régi konfliktus miatt aggódsz, ezért nem találod a lelki békédet. Pihenésre lenne leginkább szükséged, próbálj minél kevesebbet foglalkozni most a külvilág problémáival. Itt az ideje, hogy közelebb kerülj a valódi énedhez, próbáld a lehető legmélyebben átélni a benned kavargó érzéseket, és választ fogsz kapni a felmerülő kérdésekre. Felejtsd el a megfelelési kényszert, a hozzád közelállók pontosan úgy szeretnek, amilyen vagy.

Skorpió – Dragon’s Lair

Belső riasztórendszered nagyon pontosan figyelmeztet, ha a dolgok nem úgy alakulnak körülötted, mint ahogy kellene. Sem a tested, sem a lelked nem hagyja figyelmen kívül a válladra nehezedő súlyokat. Ezen a héten légy egy kicsit óvatosabb, hiszen veszélyes területre tévedhetsz. Próbálj minden körülmények között önmagad maradni, ne vedd annyira szívedre a kihívásokat. Vállald a kockázatokat, és lépj ki a komfortzónádból, csak így lehetséges a fejlődés. Az életben új területek várnak felfedezésre!

Nyilas – Deep Freeze

A tél arra késztet, hogy lassíts az életritmusodon, figyelj befelé, hallgass a szíved szavára. Ne siess, csak azokra a dolgokra összpontosíts, amelyekre van időd, a többi tervedet egyelőre jegeld, azok megvalósítására később keríts sort. Olvass, hallgass léleksimogató zenéket, így nyerd vissza az életerődet.

Bak – Rescue

Elég erős a szerelem ahhoz, hogy megmentsen valakit, netán téged? Ez a kártya arra figyelmeztet téged, hogy próbálj reálisan gondolkodni, még a szerelmi ügyeidet se a romantikus szemüvegen vizsgáld, hanem légy racionális, így megláthatod a párod igazi arcát, valódi szándékát. Az angyalaid vigyáznak rád, bízz bennük, mert ők segítenek megtalálni a válaszokat a kérdéseidre.

Vízöntő – Commitment

Megtörténhet, hogy egy számodra előnytelen, hátrányos szerződést kötsz. Ha viszont még nem írtál alá semmilyen papírt, akkor még meggondolhatod magad, és a csillagok szerint jobb ha elhalasztod most a szerződéskötést illető tervedet. Most a testedzésre, az egészséges életmódra való törekvés ajánlott, próbálj meg spórolni a szellemi, lelki energiáiddal.

Halak – Mountain

Látszólag egy olyan akadály áll az utadba, amit nem tudsz leküzdeni, viszont ez nem más, mint egy olyan kihívás, amit csak abban az esetben tudsz sikeresen megoldani, ha kilépsz a komfortzónádból. Első lépésként alkalmazkodj a környezetedhez, majd találj egy olyan megoldást a problémákra, amely mindenkinek megfelel. Légy okos, és kerüld meg a hegyet, még akkor is, ha ez több időbe telik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek