HoroszkópOrákulum horoszkóp 2018. január 15-21. között!

Orákulum horoszkóp 2018. január 15-21. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Előttünk egy újabb hét, így máris itt van az orákulum horoszkóp, amely Osho Zen Tarot kártyáinak segítségével készült. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogat számodra a következő 7 nap, akkor olvasd végig a csillagjegyed üzenetét.

Kos – Politika

Az agyadban számos olyan vízió születik meg, amely arra sarkall, hogy beleszólj mások életébe, és elérd azt, amire vágysz. De légy észnél, mert ha tovább játszadozol, sok embert elveszthetsz. Az igazság benned van. Légy alázatos az Univerzummal, amely ajándékokkal lát el. Most ne foglalkozz azzal, hogy miben szenvedsz hiányt, inkább koncentrálj arra amid van.

Bika – Ugrás

Ezen a héten energikus, erős és kitartó leszel, és valami új dolog is kezdődik az életedben. Szabadulj meg a régi korlátaidtól, amelyek nem engedtek tovább haladni, és ugorj egy nagyot, így máris jobb lesz minden az életedben. Figyelj oda a részletekre, mert a sikered múlhat azokon.

Ikrek – Érettség

Ezen a héten beteljesülhet egy régi álmod, egy vágyad, amelyet kész is vagy megosztani a világgal. Ez lehet szakmai, magánéleti, párkapcsolati vágy, amelynek időzítése tökéletes, még akkor is, ha azt érzed, hogy lehetnek zavaró körülmények. Az Univerzum most nyugtató, békés, harmóniát elősegítő energiákat küld neked.

Rák – A teremtő

Elég érett vagy hozzá, hogy elkezd igazán élni az életedet, így bátran vágj bele egy olyan projektbe, amelyre mindig is vágytál. Most elérkezett az idő, ezért cselekedj, mert isteni teremtő erők lakoznak benned. Tökéletes vagy, ezt ne feledd, bízz magadban, és dolgozz a céljaid megvalósításáért.

Oroszlán – Tudatosság

Jelen pillanatban nagyon észnél vagy, tudatosan élsz, és harmóniában vagy önmagaddal. Válassz ki egy napot, mikor csak magadra, a lelked rejtelmeire fogsz összpontosítani, így minden helyzetben képes leszel vissza nyerni az energiádat, az életerődet.

Szűz – Halasztás

Ha úgy gondolod, hogy vannak olyan dolgok, amelyek ráérnek még, akkor gondold át ismét a helyzetet, mert hónap egy nappal idősebb leszel, és nem biztos, hogy képes leszel úgy cselekedni, ami neked is jó lesz majd. Élj most, dönts most, használj ki minden pillanatot az életedből.

Mérleg – Elme

Az elmúlt időszakban az elméd csapdájába estél, mert nem találtad a helyes irányt a sok vélemény között. Azt viszont jó, ha tudod, hogy csak te tudsz tiszta vizet önteni a pohárba és rendet tenni a fejedben. Nagyon fontos, hogy megszabadulj a negatív, ártó gondolatoktól, és tanulj a hibáidból is, mert csak így leszel képes a fejlődésedre.

Skorpió – Kaland

Egy új kaland kopogtat hamarosan az ajtódon, így most nem foglalkozzál a terveiddel, a szervezkedéseiddel, hanem vágj bele az ismeretlenbe. Készíts egy listát, amely a vágyaidat tartalmazza, és indulhat is a kaland, valósítsd meg az álmaidat, és élj úgy, hogy használj ki minden pillanatot.

Nyilas – Pillanatok

Élj úgy, mintha az utolsó percet, órát töltenéd itt a Földön. Törekedj arra, hogy a jelenben maradj, ami idővel örömmel, boldogsággal tölt el, és a közérzetednek is jót tesz. Lehet, hogy eleinte lesznek kellemetlen pillanataid, de később minden másodpercet élvezni fogsz és sokkal empatikusabb leszel.

Bak – Összehasonlítás

Ha folyamatosan másokhoz hasonlítod az életedet, akkor egy idő után sebezhetővé, kiszámíthatatlanná és elégedetlenné válsz. Ezért ne tedd, ne hasonlítsd a te életedet a szomszédéhoz, hanem összpontosíts arra, ami a te életedben jó, szép és egyedi. Szervezz családi ünnepségeket, maradj nyitott és jószívű, így remekül alakul majd minden.

Vízöntő – Kreativitás

A kreativitás akkor válik igazivá, ha képes leszel kilépni a komfortzónádból és úgy alkotni, gondolkodni, ahogy azt a szíved diktálja. A kreativitás minden emberben benne van, csak elő kell csalogatni. Tedd azt, ami kedves neked, ami örömet okoz, legyen szó bármiről. Légy saját magad kreatív alkotása.

Halak – Skizofrénia

A fejedben most olyan gondolatok keverednek, amelyek zavart okozhatnak. A legjobb, amit tehetsz, hogy a szívedre hallgatsz. Tölts több időt egyedül, csendben, békében. Bátran vizsgáld meg a lelkiismeretedet, és tedd azt, amire a leginkább vágysz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek