HoroszkópOrákulum horoszkóp 2017. november 13-19. között!

Orákulum horoszkóp 2017. november 13-19. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Elérkezett november közepe, így a most következő hétre Osho Zen Tarot orákulum kártyái adnak tanácsot, útmutatást, hasznos információt, hogy az előtted álló napok jól alakuljanak.

Orákulum horoszkóp 2017. november 13-19. között!
Fotó: Nghia Le/Unsplash

Kos – Harc

A fejedben most egy óriási harcmező van, ahol összecsapnak a gondolatok, elméletek. A környezetednek azt üzened, hogy erős és bátor vagy, aki komoly páncéllal képes megvédeni magát. De azt ne feledd, hogy amíg a sebeket páncél borítja, azok nem tudnak begyógyulni. Magad mögött kell hagynod minden sérelmet, ítélkezést, hibáztatást, elvárást, és élj a magad uraként, boldogan, békében.

Bika – Felvirágzás

Egy új, virágzó szakasz kezdődik az életedben. Most mindenki örül a sikerednek, a boldogságodnak, mert ezáltal mindenkiben öröm és harmónia alakul ki, ami jó hatással van a közhangulatra. A pozitív energiáid segítenek abban, hogy a gondolataid összhangba kerüljenek, és ezáltal megoldásokat találj a problémáidra.

Ikrek – A kívülálló

Olyan helyzetben találhatod magad, amikor azt érzed, hogy kirekesztettek a társaságból és egyfajta kívülállóként vagy jelen. Ennek okai még a gyerekkorodban gyökereznek, de most ezzel le kell számolnod, és azt az életet kell élned, amelyet igazán szeretnél. Fontos, hogy vállald önmagad, a döntéseidet. Koncentrálj a jelenre, és emlékeztesd magad, hogy nem voltál és soha nem is leszel egyedül.

Rák – Az illúzió transzcendenitása

A te igazságodat belül, a szívedben kell keresned, nem pedig kívül. Az elméd sokszor becsap, mert eltorzítja a külső valóságot, így azt gondolod, hogy az élet igazságtalan. Ne feledd, a saját jövődet, a saját életedet te határozod meg, és csak te tudsz változásokat is eszközölni. A megbocsátással sok múltbeli sérelmet el tudsz intézni, fel tudsz oldozni.

Oroszlán – Halasztás

Azért nem jó, ha elhalasztasz egy fontos teendőd, mert így a félelem, az idegesség, a frusztráció felgyűl benned, és ez hosszabb távon nagyon káros lehet. Te vagy az egyetlen, aki képes az életét irányítani, és megvalósítani a sikert. Törekedj arra, hogy biztonságban érezd magad, és néha hagyd, hogy a dolgok maguktól haladjanak, még akkor is, ha nem érted azok logikáját.

Szűz – Új vízió

Most jobban megfogod érteni az élet egyes vetületeit, legyen szó azok fizikális, avagy spirituális vonatkozásáról. Ez most jó alkalom arra, hogy összefüggésbe lásd a dolgokat, és rágyere arra, hogy több vagy, mint test és elme. Figyelj a lelki rezdüléseidre, az apró jelekre, üzenetekre, és azokra a dolgokra, amelyek boldogságot, elégedettséget okoznak neked.

Mérleg – Megértés

Az az ajtó, amin mindig is ki szerettél volna lépni, most kitárul előtted és te szárnyalhatsz szabadon, mert végre megtaláltad azt az utat, lehetőséget, amelyre mindig vágytál. Kerüld azokat az embereket, akik mellett nem érzed jól magadat, hiszen azok az egyének elszívják az életörömödet, a boldogságodat. Foglalkozz többet magaddal, légy egyedül és minden kérdésedre választ kapsz.

Skorpió – Leválás

Ez az átmeneti állapot, amin most keresztül mész, megviselheti az idegrendszeredet, mert sokkal több energiát használsz fel, mint amennyit képes vagy termelni. Vigyázz, hogy ne terheld túl magad pszichésen, így inkább pihenj, ha azt érezd, hogy zavart, ideges, nyugtalan és feszült vagy. Önmagad érdekében változtatnod kell az életeden.

Nyilas – Ünnep

Nem kell különleges napnak, évfordulónak lennie ahhoz, hogy ünnepelj egy jót. Az igazi öröm, boldogság a szívedből ered, ezért bármikor jól érezheted magad, bármikor táncra perdülhetsz a barátaiddal, a pároddal. Ez jót tesz a közérzetednek, főként ha teret engedsz a romantikus énednek.

Bak – Szomorúság

Ez a kártya arra emlékeztet, hogy mikor valami miatt fájdalmat érzel, akkor tudd, hogy a változás lehetősége benned van. Ne hibáztasd semmiért magad, hanem légy együttérző önmagaddal, és biztosíts elegendő teret a megértésnek, a bátorításnak. A fájdalom célja, hogy ráébresszen az élet szépségeire, fényességére.

Vízöntő – Siker

Képes vagy szembenézni, elfogadni, netán megoldani az életedre kihatással lévő konfrontációkat, ezért ennek alkalmából csaphatsz némi ünneplést. Oszd meg a boldogságodat a családoddal, barátaiddal, és haladj tovább az utadon. Óvakodj a negatív energiáktól, amelyek elnyelhetik az életerődet. Az ellentmondásos helyzeteket pedig amilyen gyorsan csak tudod, tisztázd.

Halak – Úszás az árral

Hagyj fel az irányítással, a kontrollal és hagyd, hogy minden úgy történjen, ahogyan történnie kell. Lebegj a hullámokon, és ne akarj most az árral szemben úszni. Minden aszerint történik, ahogy történnie kell. Figyelj jobban a testi, lelki és mentális egészségedre, és próbálj egy kicsit nyugodtabban élni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek