HoroszkópOrákulum heti horoszkóp 2023. december 11-17. között!

Orákulum heti horoszkóp 2023. december 11-17. között!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezen a héten Osho Zen Tarot orákulum kártyái révén érkeznek az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Érdemes figyelmesen végig olvasni az üzeneteket, jóslatokat, mert ezáltal részletesebb képet kapunk az előttünk álló hét legfontosabb teendőiről, érzéseinkről, emberi kapcsolatainkról.

Kos – Részvétel

Lehetőséged van egy nagyszabású projekt részese lenni, amelyhez fontos a hozzájárulásod. Energiát, új ötleteket és még egy új jövőképet is hoz számodra, amely megváltoztathatja a kezdetben kialakított pályát, hogy az eredmény a végén felülmúlja a várakozásokat. Közvetlenül vegyél részt abban, amit ajánlanak neked, ami tetszik, ne legyél csak puszta néző. A megfelelő emberek jelennek meg az utadban, a dolgok elkezdenek feléd áramlani, az egész életed átalakul. Ez az időszak egy jó alkalom arra, hogy más szemmel nézd az egész létezést.

Bika – Látomás

Ezen a héten sokkal könnyebben átlátod a dolgokat, függetlenül attól, hogy mire irányítod a figyelmedet. Tisztán látod a dolgokat, jó a perspektívád, ennek eredményeként a tetteid kreatívak, a megoldások pedig az elmén túli térből származnak. Másrészt egy új, sokkal mélyebb perspektívát kapsz az életről és az egész létezésről. Az élet rezgése rajtad keresztül nyilvánul meg, és a világról alkotott képed elkezd változni, a tudatosság egy másik szintjére lépve.

Ikrek – Harmónia

Jó lenne, ha feladnád a merevséget, és fogékonyabb lennél arra, ami körülötted történik. Így látni fogod mindazokat a csodálatos dolgokat, amelyek jelen vannak az életedben, de amelyeket most egyszerűen nem veszel észre. Te vagy az egyetlen ember, aki felfedezheti a szívedben lakozó boldogságot, senki más, bármilyen jó szándékú is, nem teheti meg helyetted. Hallgass a szívedre, haladj arra, amerre küld, függetlenül attól, hogy ez milyen erőfeszítésekbe kerül.

Rák – Feladás

Miután az utóbbi időben az elméd irányított, ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmed, hogy egy megtévesztő játék áldozata vagy, amely nem vezet sehova. Az elme minden vágya szenvedést hoz, és végül csalódás ér. Az elmétől való távolságtartás az egyik legnagyobb áldás, és a meditáció egyetlen célja is. Most már teljesen készen állsz arra, hogy elszakadj a gondolataidtól anélkül, hogy engednéd, hogy magával ragadjon a dráma, élvezd a szabadság érzését, amelyet az elengedés eredményez.

Oroszlán – Villám

Vannak napok, amikor az az érzésed, hogy a világ összedőlt egy kicsit körülötted, hogy veszélyben van a biztonságod, és hajlamos vagy mindenben a rosszat látni. Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy kifut a talaj a lábad alól, és már nem találsz támaszpontot, jó lenne, ha átadnád magad a történéseknek, bízva abban, hogy a cél az újjászületésed. Távolodj el a negatív dolgoktól, mintha valaki mással történne, gondold azt, hogy te csak egy egyszerű néző vagy. Nyisd meg a szíved, és engedd, hogy meglepjen az eredmény.

Szűz – Ugrás

Azon a ponton vagy, ahol már egy kicsit zavar az adott helyzet, és ráadásul most megvan benned a kellő erő és elszántság, hogy valamit változtass. Egész lényedben érzed, hogy tenni kell valamit, megszabadulni a tehertől és minden korlátozástól, ami visszahúz. Vállald a kockázatot, és add fel a régi struktúrákat, amelyek megakadályozták, hogy az energiád szabadon áramoljon. A végén teljességgel elvarázsol majd az életerő, amelyet ez az előrelépés kihoz belőled. Mindig hallgass a szívedre, annak intuíciójára, és bízz önmagadban.

Mérleg – Halogatás

Néha bizonyos cselekvések elhalasztása előnyösebb lehet. Értékeld újra a körülményeket, de vigyázz, ne váljon szokásoddá, mert megrekedhetsz a holtponton. Figyelj arra, hogyan viselkedsz, hogy milyen gyakran hagyod, hogy a félelmeid megakadályozzanak a döntéshozatalban. Az egyetlen pillanat, ami számít, a jelen pillanat, koncentrálj arra, amivel már most rendelkezel. Ez legyen a kiindulópontja minden álmodnak.

Skorpió – Mi vagyunk a világ

Itt az ideje, hogy ajándékaidat mások számára is elérhetővé tedd, hogy együtt egy sokkal nagyobb és fontosabb projektet hozhassatok létre, mint amit eddig elértél. Még ha az ötlet elsőre ijesztőnek tűnik is, ne habozz belevágni, mert a különleges jutalomban lesz részed. Adakozz, hiszen a világ alig várja, hogy élvezhesse a bőkezűséged. Ne felejtsd el, az életet azért kaptad, hogy ünnepelj, alkoss és élvezd. Hagyd az isteni energiára az apró gondokat, és lépj ki a halál és az újjászületés ördögi köréből.

Nyilas – Kimerültség

Megteszed, amit tenned kell, és ismét eléred azt a pontot, ahol kimeríted életenergiádat azáltal, hogy a termelékenység hatalmas gépezetét táplálod. Úgy tűnik, elfelejtetted, mit jelent játszani, és túl komolyan vetted az összes tevékenységet, amit vállaltál, mindig szem előtt tartva a javasolt célt. Ez a kártyalap nemcsak a túlzásba vitt munkára vonatkozik, hanem mindazokra a módokra, amelyekkel a rutint a művészet rangjára emeled, azt gondolva, hogy így elkerülöd a káoszt. Lazíts és cselekedj spontán módon!

Bak – Újjászületés

Lehetséges, hogy ezekben a napokban a következő három állapot egyikével kell szembenézned: a lelassulással, depresszióval vagy lázadással. Bármilyen stádiumban is legyél, fontos felismerni, hogy ez nem más, mint egy lépés egy magasabb szint felé. Csak annyit kell tenned, hogy megengeded, hogy ez az átalakulás megtörténjen, mert most a fejlődés és a változás időszakát éled meg. Bízz benne, hogy megvan a szükséges erőd és bölcsessége, hogy könnyedén átvészeld ezeket a “próbákat”, és végre élvezd az új embert, akivé váltál.

Vízöntő – Kondicionálás

Ezen a héten olyan helyzetekbe kerülhetsz, hogy meg kell törnöd a mások által rád kényszerített feltételek sorozatát, és el kell kezdened bízni magadban. Legyen szó családról, közeli barátokról vagy ismerősökről, minden, amit mondtak rólad, nem a valódi énedet tükrözi, hanem az ő véleményüket. Itt az ideje, hogy elkezdj szabadon mozogni, és tudatosítsd valódi identitásodat, amelyet saját közvetlen tapasztalataid által fedezhetsz fel. Táncolj, fuss, énekelj, tegyél meg mindent, hogy életre kelj!

Halak – Teljesség

Ezen a héten lehetőséged nyílik arra, hogy teljes mértékben megtapasztald a jelen pillanat teljességét, és azt, hogy az élet a “lét” helyett a “cselekvésről” szól. Teljes mértékben vegyél részt minden olyan tevékenységben, amelyet el kell végezned, függetlenül attól, hogy egyesek fontosabbak, mások pedig jelentéktelenek tűnnek. Így minden, amit teszel, más értelmet kap, és végül elégedettséget és beteljesülést hoz számodra. Minden pillanatban lehetőséged lesz arra, hogy jelen légy, tudatos maradj, megtapasztalva az életet a tudatosság egy másik szintjén. Használd kreatív energiádat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek