Önműködő tűzrakás, amely 14 órán keresztül ég és melegít! Bámulatos találmány, amit te is szívesen kipróbálnál!

tuzrakas

Ha kertes házban élünk, biztosan már alig várjuk a melegebb napokat, a nyarat, hogy az udvar végében finomságokat sütögethessünk a barátok társaságában. A következő videóban egy remek tűzrakási módszerrel ismerkedhetünk meg, ami azért praktikus, mert a tűz sok óráig képes egyenletesen égni, anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnunk, így nyugodtan az egész éjszakát is a meleg és hangulatos fényben játszó lángok mellett tölthetjük.

A videóból kiderül, hogy miként kell kinézzen ez a forradalmi tűzrakás. Két tartórészt kell a földbe szúrni, és kitámasztani, amelyekre felkerülnek a rönkök. A találkozási pontnál gödröt kell ásni, hogy legyen szabad tere az oxigénnek, amely ugyebár az égéshez elengedhetetlen.

A két legalsó rönk közé még ajánlott bedugni két száraz ágat, hiszen az így keletkezett résbe kell betenni a száraz ágakat. Ha belekapott a vastag darabokba, több dolgunk nincs is. A videó tanúsága szerint a tűz még 14 óra elteltével is lángolni fog.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.