KuriózumÖlelését árulja egy amerikai anya

Ölelését árulja egy amerikai anya

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ölelést árul egy amerikai anya, a sajátját, és elég jól keres vele, pedig szolgáltatása szigorúan szexmentes.

A 29 éves Jackie Samuel New York államban, Rochesterben él. A világhálón hirdeti szolgáltatását, amely csakis baráti ölelésből áll, szorosból és tetszés szerinti hosszúból – az órabér 12 ezer forintnyi dollár -, de semmilyen más testi érintkezésből. Samuel forgalma átlagosan 30 férfi hetente, köztük nyugdíjasok és veterán katonák. A nő naponta több mint 50 ezer forintot keres öleléseivel, a pénzből tanulmányai költségét és kisfia szükségleteit fedezi.

A hirdetés alapján a szolgáltatás szabályai igen szigorúak: a nő csakis a saját otthonában hajlandó a dologra, bár ott bármelyik helyiségben. Az alsónemű fedte testrészek tapogatása tilos.

A vállalkozás mindezek ellenére oly sikeres, hogy Samuel pótölelőt szerződtetett, aki szükség esetén kisegítő ölelőként beugrik hozzá, olyankor két vendég egyszerre van a házban.

„Az ölelkezés egészséges, lelki töltetű és mókás” – idézte a nőt a The Daily Telegraph című brit lap. Vendégeinek egy része megözvegyült és ezért érzi szükségét ölelő karoknak, mások hadilábon állnak párjukkal, megint mások pedig egyszerűen csak kíváncsiak.

Akadnak, akik Samuel vállalkozására ferde szemmel néznek.

„Vannak, akik úgy tartják, hogy rosszabb vagyok egy örömlánynál, mert az ölelés bensőségesebb, mint a szex. Azt mondják, hogy pénzzé teszem a szeretetet” – mondta.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek