LélektárOktóber 19-e: Újhold a Mérleg jegyében, amely meghatározza a szabadsághoz és az...

Október 19-e: Újhold a Mérleg jegyében, amely meghatározza a szabadsághoz és az új élethez való viszonyulásodat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Október 19-én, magyar idő szerint 21 óra 11 perckor a Mérleg jegyében Újhold alakul ki. Ez sokak életét felboríthatja, változásokat idézve elő, főként ami az emberi kapcsolatokat illeti.

Október 19-e: Újhold a Mérleg jegyében, amely meghatározza a szabadsághoz és az új élethez való viszonyulásodat!

Ezen a ponton el kell határoznod, hogy milyen irányba szeretnéd az életedet folytatni. A Mérleg csillagjegy a diplomácia egyik jelképe, aki ügyel a róla kialakított képre, együttműködő és harmóniára törekvő.

A Nap kifele halad a Mérleg jegyéből, az Uránusz épp közelít a Kos jegyéhez, aminek az egyik következmény a tudati gondolkozás forradalma lesz. Felértékelődik az “Én” szerepe, hiszen rájössz, hogy nem csak a “Mi” a fontos, hanem az “Én” is. Más szóval: elérkezett az idő, hogy kinyílj, hogy levedd az álarcot, és előbújj a paraván mögül, és kifejezd a valódi énedet, az erődet, a kreativitásodat, az egyéni gondolkodásmódodat. Lépj ki a fényre és mutasd meg önmagad, ismerd meg a személyiséged azon részét, amely igenis sebezhető, mert ez is hozzá tartozik ahhoz, aki valójában vagy, és értelmet ad a létezésednek, az életednek. Tedd meg az első lépést, légy bátor, légy nyitott az új lehetőségek iránt és fejezd ki önmagad, bátran, őszintén.

A Merkúr-Jupiter-Skorpió hármasfogat szerencsét, sikert hoz az életedben, és általuk megtapasztalhatod az igazi szabadság érzését, és azt, mikor tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz, és teljesen önmagad lehetsz.

Most egy szakasz az életedben lezárul, és egy új élet kezdődik számodra, és ha nehéz is, de a tapasztalataid alapján már tudod, hogy ez az egyetlen út számodra, amelyet ha nehéz is, amelyen el kell indulnod. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, meg kell tisztítanod a lelkedet, meg kell szabadulnod a frusztrációidtól, a negatív érzelmeidtől, az ártó energiáidtól, mert csak így gyógyulhat ki a lelked, és így kezdhetsz teljesen új életet.

Ismerd meg a határaidat, a korlátaidat, vállalj felelősséget a tetteidért, és törekedj a jóra, mert ez is hozzájárul majd a saját boldogságodhoz, sikereidhez.

Ez a nap tehát a megtisztulásról szól, hallgass a belső hívószóra, engedd, hogy spontánul történjenek a dolgok, mert ezzel a lelkedben bekövetkezik az öröm és elégedettség érzet. Időközben rejtett képességeket fedezhetsz fel magadban, olyanokat, amelyekre korábban sosem gondoltál. Amennyi időt csak tudsz, tölts magaddal, hangolódj rá a szíved, a lelked rezdüléseire, meditálj, így könnyen megtalálod a boldogságodat, a fényt, a ragyogást az életedben.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek