BlogNyílt levél a jövendőbeli férjemhez: Tanulj meg igazán szeretni engem!

Nyílt levél a jövendőbeli férjemhez: Tanulj meg igazán szeretni engem!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Néha eszembe jut egy olyan kosza gondolat, hogy vajon mit csinál éppen most a jövendőbeli férjem… vajon ő gondol rám, hogy egy nap majd találkozni fogunk. Szinte mindennap eszembe jut ő, látom magam előtt, hogy hogyan néz ki, milyen a mosolya. De vajon melyek a fő tulajdonságai, milyen zenét szeret, és hány barátnője volt már?

Fotó: Chick Olsen/Flickr.com
Fotó: Chuck Olsen/Flickr.com

Vajon ki lesz ő, hogyan fogunk találkozni, és hány gyerekünk fog születni. Bárhogy is lesz, kedves jövendőbelim, van 8 tanácsom, amit szeretném, ha megfogadnál.

1. Ne felejtsd el soha, hogy a virág szinte minden problémára megoldást jelent. A virág mindig megmosolyogtatja a nőt, még egy utcaszéli pitypang is.

2. Ne feledd, hogy a legfontosabb mindig a család. Tisztelem az erős férfiakat, aki képesek mindent megtenni a családjukért, a feleségükért. Nem szeretném egyedül felnevelni a gyermekeimet, és nem akarok férjhez menni egy olyan emberhez, aki nem foglalkozik a családjával.

3. A gyerekekre vigyázni kell, szeretetet, biztonságot kell számukra nyújtani. A gyerekeink mindig is az első helyen lesznek.

4. Remélem van humorérzéked, és mindennap meg tudsz nevettetni. Ez azért fontos, mert lesznek nehéz időszakok az életünkben, de ha közös erővel tudunk majd dolgozni, amibe egy kis móka, kacagás is belefér, akkor könnyebben fog menni minden.

5. Mindig rád vártam, ezt nem feledd. Mikor 7 éves voltam, már akkor hozzáfogtam az esküvőm megszervezéséhez. A líceumban sok fiút kikosaraztam, mert a tökéletesre, a Nagy Ő-re vártam, aki te lettél, aki boldoggá tesz, aki megért, aki tisztel. Emlékezz majd erre, ha dühös leszel rám.

6. Beszélhetsz a múltadról, hiszen mindenki követett el hibákat. Tudni szeretném, hogy min mentél keresztül, de azért minden részletbe kérlek ne avas majd be. Ne hozd fel a régi szerelmeidet, főként ne hasonlítsd össze őket velem. A szavak néha mély sebeket okozhatnak.

7. Reggelente morcosan szoktam ébredni, már most előre elnézést kérek. Számomra ez a legnehezebb napszak, így mielőtt nem ittam meg a bögre kávémat, inkább ne szólj hozzám.

8. Soha ne csalj meg. Számomra a házasság szent. Addig ne házasodj össze velem, amíg nem gondolod te is ugyanezt, amíg nem érzed azt, hogy le tudnád élni velem az életed. És kérlek, sose csalj meg, inkább mondjuk ki, hogy „itt a vége”, utána pedig csinálj, amit akarsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek