HolotropikumNyers vegán étrenddel gyógyult ki a Lyme-kórból ez a fiatal férfi!

Nyers vegán étrenddel gyógyult ki a Lyme-kórból ez a fiatal férfi!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Trooper David Carron, miután 20 éven keresztül küzdött a Lyme-kór különböző tüneteivel, úgy döntött, hogy áttér a nyers, vegán ételek fogyasztására. A hagyományos gyógyszeres kezelés után nem észlelt semmilyen javulást, ezért próbálta ki a nyers ételek nyújtotta lehetőséget.

vegan

A tünetei enyhültek, és súlyfölöslegétől is megszabadult

Meglepetésére fogyott 13 kilót, és a betegség okozta tünetek is enyhültek. Ezt az addig szedett hagyományos gyógyszereknél nem tapasztalta. A nyers étrend megkezdése előtt David úgy érezte, hogy alig van ereje lélegezni, mindig fáradt volt és gyenge.

Mi okozza a Lyme-kórt?

A Lyme-kórt egy baktérium okozza, a kullancs csípésén keresztül jut az emberi szervezetbe. A fertőzés korai tünetei közé sorolható a láz, fejfájás és a gyengeség. Legtöbb esetben bőrpír keletkezik a csípés körül, de sokszor nincs meg ez a jel, így van, aki nem tudja, hogy Lyme-kórban szenved. Évek múlva súlyos komplikáció is fennállhat.

Legfőbb tünete a krónikus fáradtság és a fibromialgia. Ez utóbbi fokozott stressz-érzékenységgel, valamint vegetatív hormonális zavarokkal jár. David több ezer dollárt elköltött a gyógyszeres kezelésekre, hogy visszanyerje egészségét és energiáját, de semmi sem hatott igazán, míg nem találkozott a nyers vegán étrenddel.

Egy tipikus reggelije például kelkáposzta smoothie-ból, almából és banánból áll, mely telítettség érzéssel tölti el egészen délig. Ha mégis megéhezne, két étkezés között megesz egy almát. Délben egy kiadós salátát eszik, vegán öntettel. Ha ebéd után éhes lenne, eszik egy levest vagy egy almát. A vacsorája egy tányér cukkinis tészta, házi készítésű paradicsom szósszal.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek