Filantropikum.com újabb nyereményjátékot indít, amelyet ezúttal a természetben pihenni vágyóknak ajánlunk.

Kétszemélyes hétvégét nyerhetsz ha részt veszel a Filantropikum.com és a Donáth kulcsosház közös játékában, amelynek fődíja egy kétszemélyes hétvége Parajdon, Erdélyben.

A nyeremény magába foglalja a szálláslehetőséget két éjszakára, két személy részére, Erdély szívében, Parajd határában, a Sókanyon szomszédságában található faházak egyikében. A nyereményt csak előre megszabott határidőben veheti át a szerencsés nyertes, azaz május 18-19-20.-i időszakban.

A szálláslehetőség magába foglal egy szobát, konyhát, fürdőszobát és teraszt. A szobában egy egyszemélyes és egy francia ágy van.

Szolgáltatások: zárt udvarban parkolási lehetőség, Wi-Fi, grillezési lehetőség

A nyereményen kívül a vendégek szabadidejük eltöltésére a következő lehetőségek közül választhatnak:
Sóbánya meglátogatása, túrázás (pl. a sókanyonban), vadászlesen való részvétel, horgászat (pl. pisztrángra), fürdés (sós vízben), kerti grillezés.

Hogy mit kell tenned azért, hogy te nyerd a kétszemélyes hétvégét?

Likeold a Filantropikum.com Facebook oldalát, majd ezután iratkozz fel a Filantropikum.com hírlevelére.

 

Itt iratkozhatsz fel a nyereményjátékunkra

* kötelező
Játék időtartama: április 18. – május 9.
Játék sorsolása: május 10.

Figyelem! Csak akkor vehetsz részt a nyereményjátékunkon, ha feliratkozol a Filantropikum hírlevelére. Egy személy csak egyszer iratkozhat fel. Amennyiben visszaélést tapasztalunk az a játékból való kizárást jelenti. Részletekért olvasd el a nyeremény játékszabályát.

UPDATE: Gratulálunk szerencsés nyertesünknek, aki nem más, mint Demeter Hajnal.

Tipp: Még több nyereményjátékra számíthattok a Nyereményfigyelő oldalon.

A nyeremény játékszabálya

A játékot a Filantropikum.com honlap szerveszi, a nyereményt a parajdi Donáth kulcsosház biztosítja.
A nyereményjátékban játékosként részt vesznek a Filantropikum.com azon látogatói, akik a Filantropikum.com hírlevelére nevük és e-mail címük megadásával legkésőbb a sorsolás időpontjáig feliratkoztak, és az alábbi játékszabályokat elfogadják.
A kisorsolandó szállás időpontját, időtartamát, valamint a nyereményben foglalt szolgáltatásokat a nyereményt biztosító Donáth kulcsosház határozza meg. A nyereményként megjelölt vendégéjszakák költségeit a Donáth kulcsosház viseli, az utazási és étkezési költségeket a nyertes fedezi.
Az aktuális nyeremény kisorolásának időpontja a www.filantropikum.com oldalon tekinthető meg.
A nyerteseket a nyereményjáték szervezője a hírlevélre feliratkozott látogatók adatait tartalmazó adatbázisból, véletlen szám generálása útján sorsolja ki.
A nyertes nevét a játék szervezője a sorsolást követő egy órán belül a Filantropikum.com honlapon nyilvánosságra hozza, illetve részükre e-mailben értesítést küld.
A játék szervezője nem vállal felelősséget a nyertes postafiókjának késedelmes ellenőrzése miatt, vagy bármilyen egyéb technikai okokból bekövetkező olyan eseményért, mely az értesítő e-mail kézbesítését lehetetlenné teszi (pl. megtelt postafiók, nem valós e-mail cím, stb.).
Amennyiben a nyertes az értesítésben megjelölt határidőig (sorsolástól számított 5 nap) nem jelentkezik nyereményéért a megadott elérhetőségeken, ezzel lemond nyereményéről, és hozzájárul ahhoz, hogy azt a szervező más játékos részére átadja. A határidő leteltét követő napon a játék szervezője a honlapon közzéteszi, hogy a kisorsolt nyertes nem jelentkezett nyereményéért. Ettől az időponttól kezdődően azt a játékost illeti a nyeremény aki elsőként telefonál a szervezők által megadott telefonszámra és a sorsolás időpontjában már regisztrálva volt a Filantropikum hírlevélre.
A nyertesek hozzájárulnak, hogy nevüket a sorsolást követően, a www.filantropikum.com honlapon nyilvánosságra hozzuk. A regisztráció során megadott e-mail címük nem kerül nyilvánosságra.
A nyertesek elfogadják, hogy velük esetlegesen rövid élménybeszámolót készíthetünk, melyben a kisorsolt szállással kapcsolatos tapasztalataikat oszthatják meg a Filantropikum.com látogatóival.
A nyereményként megjelölt szolgáltatásokkal kapcsolatos minden felelősség a nyereményt biztosító Donáth kulcsosházat terheli.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.