Van 3 csillagjegy, akiknek november második felében egy kicsit jobban bejön az élet.

Ez a két hét igazán izgalmas lesz számodra is, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol!

Oroszlán: keresd a kapcsolatot a lelkeddel!

Egy meglehetősen mozgalmas és nehéz időszak után végre élvezheted a nyugodt és kiegyensúlyozott napokat. Az előtted álló időszakban egy kicsit közelebb kerülsz a lelkedhez, így jobban megérted, hogy mi miért történik veled, és miért reagálsz a dolgokra úgy, ahogy.

Fogadd el az érzéseidet, és próbáld nem elrejteni őket, akkor sem, ha kényelmetlenül érzed magad. Tegyél fel magadnak néhány kérdést: “Ki vagyok?, Mit akarok a világban? Mi az, ami igazán boldoggá tesz?”

Skorpió: szemléld egy kicsit érettebben a dolgokat!

Egy remek szakmai lehetőség áll előtted, és ha nem sietteted a dolgokat, akkor a lehető legkedvezőbb döntést hozhatod meg. Hallgass a megérzéseidre, a szíved mindig fogja tudni, hogy mire van szükséged, ne engedd, hogy mások befolyásolják a döntéseidet.

A következő két hét kissé mozgalmas lesz a változások miatt. Ne aggódj, hiszen általában nagyon könnyen alkalmazkodsz az új dolgokhoz, sikeresen fogadod az összes kihívást. A munkád eredménye pedig hamarosan látható lesz.

Bak: pozitív energiák irányítanak

November közepén egy csodálatos meglepetés vár rád, így a következő időszak egy pozitív energiahullámot hoz számodra. Mindenki csodálkozni fog, hogy mitől van ilyen kicsattanó jó kedved, hiszen egyfolytában csak mosolyogni fogsz.

A problémák szinte maguktól megoldódnak körülötted, csupán türelmesen meg kell várnod az Univerzum döntéseit. Úgy fogod érezni, hogy végre a helyeden vagy, és az egész életed egy nagy ajándék. Az érzelmi életed is csodálatos átalakuláson megy keresztül, akár párkapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.