LélektárNovember 23-án 2022 őszének utolsó újholdja ragyog fel, hogy felkészítsen minket az...

November 23-án 2022 őszének utolsó újholdja ragyog fel, hogy felkészítsen minket az élet újrakezdésére

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az újhold a Nyilas jegyében áll, és segít, hogy megtisztítsuk sorsunkat az akadályoktól, hogy szép és új lehetőségekhez jussunk.

Készen állunk arra, hogy elengedjük a múltat, lapozzunk egyet, és erősebben kezdjük újra, mint valaha. Felszedjük magunkat a földről, letöröljük magunkról a piszkot, és előrelépünk. Az isteni kezdet egyesül lelkünkkel, hogy átölelje a jelent és a jövőt.

November 23-án este 2022 őszének utolsó Holdja kel fel a sötét, hideg novemberi égbolton. Mágikus ajtóként működik, amely segít összekapcsolódni spirituális énünkkel, és felfedezni az ismeretlent a sorsunkban. Elengedjük a régi terheket, meggyógyítjuk a testben lévő traumákat, kilábalunk a zavarodottságból, főnixmadárként fogunk ragyogni. Felébredünk a valóságra, és felkészülünk az újrakezdésre.

2022 őszének utolsó újholdja a Nyilas jegyében történik

A november 23-i újhold az idei év utolsó előtti újholdja és az ősz utolsó újholdja, és egy varázslatos fázis, amikor a Nap a Holddal együtt áll, megnyitva egy új 28 napos holdciklust. Ebben a fázisban a sötétség veszi át az uralmat, és a varázslat felerősödik, ami az új magok elültetésének és a már elültetett magok öntözésének legjobb időszakát jelképezi.

Az újhold a Nyilas jegyében történik, és segít megtisztítani a sorsunkat az akadályoktól, hogy szép új lehetőségekhez jussunk.

A Nyilas, a képzett íjász, a legfőbb igazságkereső az öröm, a hit és az optimizmus érzéseit kelti, olyan érzéseket, amelyeket magunkkal viszünk 2023-ba, növelve jóságunkat és az isteni erővel való összehangolódásunkat. Az újhold a Nyilasban az álmok beteljesülésének, az egészségnek, a kreativitásnak, a kis dolgokban való örömnek, az inspirációnak és az isteni hitnek a fontosságát hangsúlyozza.

Íme a mantra, amire a csillagjegyednek szüksége van ebben az évszakban

Kos: Küzdök azért, hogy önmagam legjobb változatává váljak. Azért küzdök, hogy beteljesítsem az álmaimat. Napról napra, pillanatról pillanatra küzdök azért, hogy boldog legyek.

Bika: A csend elárasztja a lelkemet, míg a szeretet elárasztja a szívemet. Minden gyönyörű az életemben.

Ikrek: Ez az élet az enyém, és csakis az enyém. Senki sem tudja nálam jobban vezetni. Arra teremtettek, hogy megéljem, ezért arra törekszem, hogy a lehető legjobbat hozzam ki belőle.

Rák: Már semmitől sem félek. Jól vagyok, békés vagyok, boldog vagyok. Bízom magamban, és küzdök azért, amit akarok.

Oroszlán: Elengedem a körülöttem lévő összes negatívumot, hogy a pozitív energiát beengedhessem az életembe, és segíthessek növekedni.

Szűz: Már nem félek a változástól. Megnyitom a szívemet, és hagyom, hogy az Univerzum megmutassa nekem az utat, amit előkészített számomra.

Mérleg: Megtanulom, hogyan ápoljam a hálát az életemben. Megtanulom, hogy rendben legyek magammal. Megtanulom elfogadni az életemet úgy, ahogy van, jóval és rosszal együtt.

Skorpió: Az életben az apró örömök számítanak igazán. Megtanulom élvezni őket, és nem arra koncentrálok, hogy mit hagyok ki.

Nyilas: Minden, ami most történik velem, egy új fejezetre készít fel az életemben. Megnyitom a lelkemet, és teljes szívemből elfogadom, amit tapasztalok.

Bak: Türelmes vagyok az Univerzum velem kapcsolatos tervével. Türelmes vagyok a sorsommal. Hátralépek egy lépést, és hagyom, hogy az istenség megmutassa nekem az utat, amelyen járnom kell.

Vízöntő: Jól vagyok magammal. Békés és teljes vagyok. Az én életem gyönyörű.

Halak: Készen állok egy új kezdetre. Elengedek mindent, ami régi, és beengedem az újat az életembe.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek