LélektárNovember 11-e: az angyalszámban rejlő elképesztő lehetőségek

November 11-e: az angyalszámban rejlő elképesztő lehetőségek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Gyakran találkozol a 11.11 számmal? Ha igen, akkor szerencsés vagy. Tudd meg, mit jelent ez a szám, és milyen varázslatos hatása lehet rád.

Tudtad, hogy az 1111 szerencsés szám? Előfordult már például, hogy éppen 11:11-kor pillantottál az órára? Esetleg egy nyugtán, számlán, vagy más kontextusban láttad ezt a számot? Ha igen, azt jelenti, hogy a 1111 követ téged. És ha ez így van, rendkívül szerencsésnek mondhatod magadat.

Hogy miért? Ez a szám azt mutatja, hogy csodálatos módon és szinte azonnal elérhetsz bármit, amire vágysz. Az 1111-et az angyalok üzenetének is tekinthetjük, akik valamilyen módon segíteni próbálnak neked.

Az 1-es varázslatos ereje

Az 1-es az asztrológia egyik legerősebb száma – ez a tökéletes módja az istenivel való kommunikációnak és az Univerzumhoz való kapcsolódásnak.

Ha ez az egyes megduplázódik 11-esre, akkor az energiája is megduplázódik.

Az eseményportálról

A 11:11 egy rendkívül erőteljes eseményportál. Ha összeadjuk a számjegyeket, 4-et kapunk, ami a megfelel az elemek számának (a négy elem). Ez azt jelenti, hogy mi magunk is aktív szerepet játszunk a világ formálásában, nem pusztán nézői vagyunk mindannak, ami körülöttünk történik.

Az Univerzum ezzel azt mondja, hogy te is az isteni alkotás része vagy, és neked magadnak is az a feladatod, hogy megteremts bizonyos dolgokat ebben a hatalmas világban. A 11:11 tehát segít összhangba kerülni a körülöttünk lévő varázslattal, Istennel.

A legfontosabb dolog, amire emlékezned kell, hogy amikor összhangba kerülsz az Univerzummal, meglátod, milyen hihetetlen lesz az életed, és milyen könnyen rád találnak a jó dolgok és a lehetőségek. Teljesnek érzed majd magadat, és egyre jobb úton haladsz majd a céljaid elérése felé.

A múlt sebei begyógyulnak

A 11:11-es szám ugyanakkor azt is üzeni, hogy képes vagy meggyógyítani a múlt fájdalmas sérüléseit, teljesen leválaszthatod magad mindenről, ami történt, hogy megteremthesd azt a jövőt, amelyet meg akarsz teremteni magadnak.

Az életednek három szakasza van: múlt, jelen és jövő. Az életed a te kezedben van, te hozod meg azokat a döntéseket, amiket jónak látsz, te döntöd el, hogy éled az életedet. Megváltoztathatod a dolgok menetét. Csak annyit kell tenned, hogy meggyógyítod a múltban szerzett sebeket, megbocsátasz azoknak, akik megbántottak téged, ugyanakkor önmagadnak is megbocsátasz, és a jelenre koncentrálsz, hogy ezáltal egy szebb jövőt teremthess magadnak.

Isten angyala itt van, és figyelmeztet, hogy a dolgok nem lesznek azonnal csodálatosak, amint elindulsz ezen az úton. Számos akadállyal kell szembenézned, de éppen ezek tesznek erősebbé, és segítenek felismerni, mennyi terhet vagy képes elviselni, ahogy azt is felismered, hogy bármit képes vagy elérni, ha összpontosítasz, nem adod fel, és megtalálod magadban az erőt, hogy tovább tudj lépni.

Csak annyit kell tenned, hogy megmaradsz az utadon. Ezzel nemcsak a saját sorsodat változtathatod meg, de a körülötted élők életén is változtatni tudsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek