LélektárNincs kibúvó a Fény általi beavatás alól: Rajtad múlik érted vagy ellened...

Nincs kibúvó a Fény általi beavatás alól: Rajtad múlik érted vagy ellened fog dolgozni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A Telihold fénye alatt teljesedik be január 12-én vasárnap 16 óra magasságában a Szaturnusz-Plútó együttállás.

Ez a csillagkép túlmutatva a mai napon, egy olyan jövőképet vetít elénk, ami spirituális munkára szólít fel. Beavató, ráhangoló energiák teremtik meg a lehetőséget a transzcendenciára és a szellemi fejlődésre. Ahhoz, hogy jobban megismerjük a mai napban rejlő energetikai és spirituális lehetőségeket, nézzük meg, hogy kik a tanítók és mire tanítanak jelenlétük és szimbolisztikájuk által.

SZATURNUSZ

A Szaturnusz a nagy Tanító, a Mester, a Felettes én, a lelkiismeret. Ugyanakkor ez a bolygó a kísértés bolygója is, szembeállít a félelmeinkkel és a gyenge pontjainkkal. Egyszóval a felelősség bolygója, amely nem enged tovább a spirituális megértésben mindaddig, amíg meg nem tanultad a leckét. Keményen és határozottan szembesít illúzióiddal, hiányosságaiddal, megoldatlanságaiddal, hiszen tudatába van annak, hogy ezek akadályok, amelyek meggátolnak az Egység elérésében és a beteljesedésben.

Jelmondata: Vállald fel a felelősséget!

PLÚTÓ

A Plútó az igazságtudat bolygója. Az egyetemes igazságkeresés, a szellemi megismerés bolygója. Az alvilágot uralja, a sötét oldalt, valamint az elnyomott és tudatalatti árnyék „ént”. Feltár mindent, ami titokban alakult, a hatása lassú, de elkerülhetetlen. Halál és újjászületés, az állandó változás, a sötétségből a megvilágosodás felé vezető út szimbóluma is egyben.

Jelmondata: Keresd az egyetemes igazságot!

HOLD

A Hold a női minőség, az érzelmek, álmok jelképe. A Hold a Yin, a befogadó, az anya, a termékenység megteremtője. A Holdhoz tartozik az éjszaka, az álom, az alvás, az érzelmek, sokszor a megmagyarázhatatlan félelmek, a tudatalatti világ, amely azonban fénye által beragyogja az éjszakai égboltot.

Jelmondata: Fogadd be az új információt!

Azok számára, aki ezekben a napokban és az év további részében arra törekednek, hogy emeljék tudatosságuk szintjét, a mai konstelláció áldást jelent. Az együttállás megerősíti az igazságot és kiküszöböl mindent, ami hamis és nem a fejlődésedet szolgálja. Megnyitja a szívedet a fény és a szeretet beavató energiája előtt.

Ne feledd amíg kevés a fény addig azt hiheted, hogy minden rendben van. A félhomályban kevésbé látod hol van a kosz, és a káosz. Ahogy nőni kezd a fény, egyre inkább tisztán látod azt, ami rendetlenség, megoldatlanság, takarítani való. Ne ijedj meg hisz a fény és a tisztánlátás pont ezért mindig munkára is szólít. A fény általi belső megtisztulásra, rendre. De ez a munka mindig meghozza gyümölcsét!

A Csillaghang Facebook oldalt idézve:

“A FÉNY ÁLTALI BEAVATÁS HÉTVÉGÉJE

Nagyon fontos, hogy nyitott szívvel fogadjuk az égi energiákat, annak tudatában, hogy egy csodálatos átalakító-, gyógyító-, kegyelmi folyamat részesei vagyunk: BEAVATÁST KAPUNK A FÉNY ÁLTAL.
A beavató energia legerősebb január 10-13-ig, de még 16.-ig érződik a hatása.
Fordíts időt ez alatt az idő alatt a belső spirituális munkára, hogy kapcsolatba kerülhess az égi energiával, figyelj a felismeréseidre, a külső jelekre, figyelj az álmaidra.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek