„Ez volt az egyik leghihetetlenebb pillanat, aminek valaha is szemtanúja voltam, hálás vagyok érte!” – mondta az esküvői fotós.

Brittany már régóta arról álmodozott, hogy esküvője napján a nagyapja, Rev. Ronald Adkins fogja az oltár elé kísérni, de sajnálatos módon ez nem volt megvalósítható, ugyanis az idős nagypapa 3 hónappal az esküvő előtt elhunyt. Épp ezért a vőlegény, Jordon Yost és a menyasszony húga, meg az öccse összefogtak, hogy valamilyen szinten kárpótolni tudják az arát.

A ceremónia alatt a pap arra kérte a násznépet, hogy a maguk csendjében mindenki imádkozzon egy kis ideig, ezalatt csendült fel a hangszórókból Ronald nagypapa hangja: ő is imádságot mondott, majd azt mondta a menyasszonynak és a vőlegénynek, hogy most már házastársként megcsókolhatják egymást.

„Azonnal felismertem a hangját és zokogni kezdem.” – emlékezett vissza a menyasszony. „Különböző érzések kavarogtak bennem, de próbáltam figyelni a nagyapa hangjára. Teljesen elgyengültem, de a könnyeim ellenére belül végig mosolyogtam!”

A hangfelvétel Brittani lánytestvérének 2015-ös esküvőjéből származott, ahol sikerült rögzíteni a nagypapa ezen szavait.

Brittany szerint a felvétel totális meglepetés volt, úgy a násznép számára, mint a családtagok számára is.

„A testvéreim és a férjem hosszú ideig dolgoztak azon, hogy ez lehetővé váljon. Mindenkit mélyen meghatott és megérintett.” – nyilatkozta a menyasszony.

A mély történetű fotót Sarah Irvin, a fotós tette közzé közösségi oldalán, ahonnan futótűzként terjedt a megható esküvő története.

„Rengeteg esküvőt fotóztam már, de ez volt az egyik leghihetetlenebb pillanat mind közülük, hálás vagyok, hogy a részese lehettem!” – írta a Facebook oldalára a fotós.

Brittany közvetlenül a nagyszülei szomszédságában nőtt fel, és mint minden kisgyerek rajongott a nagyszüleiért.

„Mindig a nagyszüleim házában voltam, nagyon szerettem ott, dehát melyik kisgyerek ne szeretné? Ez a kötödés sosem változott meg, mindig ott voltunk egymásnak, ha szükség volt rá. Mindig örömmel és hezitálás nélkül segítettek nekem mindenben.” – mondta a nő.

Fotó: Sarah Irvin

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.