KuriózumNéhány óra különbséggel követték egymást a halálba a 90 éves ikrek

Néhány óra különbséggel követték egymást a halálba a 90 éves ikrek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 90 éves Mary Dickonson és ikertestvére Martha Dixon néhány perc különbséggel jöttek a világra. Egész életüket együtt töltötték, és a halálba is két óra különbséggel távoztak.

90-ikrek

Az idős nők halála óta több mint egy hét telt el, egyelőre az orvosok és a hozzátartozók sem tudják mi volt a halál oka. Amy Deconci, az egyik unoka azt mondta, az egész olyan, mintha az egyik előre ment volna, hogy utat mutasson a testvérének.

Az ikrek születésük óta elválaszthatatlanok voltak egymástól, hisz azután is egy házban éltek, hogy mindketten férjhez mentek. A testvérpár ráadásul ugyanannak a családnak két fiába szeretett bele. A páros esküvő után az újdonsült házasok közös házba költöztek.

Az unoka szerint az egyik nagyi halála előtt még azzal viccelődött, hogy mikor találnak neki egy jóképű férfit, aki szeretett férje helyébe léphetne. Az unokák azt válaszolták, hogy jó magaviselet esetén a Télapó talán hoz egy férjet.

Az unokák beteljesültnek vélik az ígéretet, hisz a nagyi karácsonykor halt meg, és talán találkozhatott imádott férjével.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek