KuriózumNe menj bele bizonytalan kalandokba, mert előbb utóbb elérkezik számodra is a...

Ne menj bele bizonytalan kalandokba, mert előbb utóbb elérkezik számodra is a Nagy Ő!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Napjainkban a technológia rányomta bélyegét már a társas kapcsolatok alakulására is. Hiszen legyünk őszinték, egy kemény munkanap után kinek van kedve elmenni otthonról ismerkedés céljából?

Ne menj bele bizonytalan kalandokba, mert előbb utóbb elérkezik számodra is a Nagy Ő!

Igen, egyre többet dolgozunk, és ez szinte kitölti minden időnket. Ezért aztán inkább a társkereső oldalak szolgáltatásait vesszük igénybe, és nem fordítunk kellő figyelmet az ember közeli kapcsolatokra. Mert igaz ugyan, hogy az interneten is lehet ismerkedni, de ez sajnos kizár olyan fontos dolgokat, mint a mimika, az emberi gesztusok és a testbeszéd.

Az interneten keresztül a partner csak azt engedi láttatni magáról, amit ő szeretne. A közösségi hálótakarásában, azzá lehetsz, aki épp szeretnél lenni, még ha nem is fedi a valóságot: gazdag vagy éppen szegény, jól nevelt vagy kevésbé az, utcaseprő vagy éppen híres celeb. Mindennek ellenére előnyben részesítjük az ilyenféle ismerkedést, hiszen ez nem jár kötelezettségekkel.

Miért maradjunk mégis inkább egyedül?

Mindnyájan megtapasztaltuk már legalább egyszer a boldogtalan kapcsolat érzését, és senki nem szeretne újra szenvedni általa.

De miért siettetjük a dolgot? Miért vagyunk hajlamosak úgy kezelni a szerelmi kapcsolatokat akár az üzletieket? Miért szeretünk kockáztatni? Bármennyire is szeretnénk megóvni magunkat a csalódásoktól, az élet újra és újra leckét tartogat számunkra, melyekből okulhatunk vagy nem. Mert mindannyiunk számára létezik valahol egy megfelelő partner, csak meg kell találnunk őt.

Igyekezzünk tanulni a hibáinkból, mert előbb utóbb elérkezik számunkra is az az ember, aki:

· megnevettet bennünket;
· elfeledteti velünk a szenvedést;
· megérteti velünk, hogy a szerelem nem egyenlő a kétséggel és a szenvedéssel;
· akkor hív fel, amikor megígérte;
· értesít bennünket, hogy ne aggódjunk fölöslegesen;
· őszintén beszél velünk;
· bemutat a családjának, mely egyből el is fogad bennünket;
· nem kellenek szavak, hogy megértsük egymás gondolatait;
· újraértelmeződik számunkra általa a „Szerelem fogalma”;
· ha azt mondja, hogy szeret bennünket, azt el is hisszük neki;
· lelki társunk mellett ő a legjobb barátunk is;

Ezért tehát inkább várd meg ennek a személynek az eljövetelét, mintsem olyan kapcsolatokba vesd magad, mely szenvedést okoz számodra. Ha azt érzed, hogy előtted áll az a személy, aki szavaival megnevettet, aki nélkül úgy érzed, hogy nem érdemes élned, akkor bátran vesd magad ebbe a kapcsolatba! Mindaddig azonban inkább maradj egyedül!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek