KuriózumNe hagyd abba a randit a pároddal! Íme, hét szokatlan és romantikus...

Ne hagyd abba a randit a pároddal! Íme, hét szokatlan és romantikus randihely

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szakértők szerint, ha nem hagyod abba a randizást a pároddal még házasság után sem, és bevezetitek heti egy alkalommal a randevúkat, intimebbé és hosszabbá válik a kapcsolatotok. Ne várj Valentin Napig, sem az évfordulótokig, inkább próbálj ki valami újat, ami kizökkent a hétköznapok rutinjából és mellesleg romantikus is!

Fotó: Wikipédia
Fotó: Wikipédia

Könnyű dolga van annak, akinek romantikus és kalandos férje van, hiszen sok izgalmas randiban lehet része, de hagyj fel a „vacsora és mozi” sablonjával és próbálj ki legalább egyet a következők közül:

  • Randi reggelivel!

Habár a vacsora a tipikus randis étkezés, semmi szükség a többi étkezést elhanyagolni a randik égisze alatt! Mondjuk, szombat reggel egy vendéglőben közös reggelivel kezdhetitek az együtt töltött napotokat, miközben a gyerekeket átkülditek a nagyszülőkhöz, vagy bébi csőszre bízzátok.

  • Kalandra fel!

Légy bátor kilépni a komfortzónádból, menjetek el búvárkodni, falat mászni, gokart versenyezzetek, most menő a szánkózás és korcsolyázás, de néha egy jó karaoke parti is megteszi. A lényeg, hogy együtt legyetek!

  • Világkörüli utazás otthon!

Nem mindig jön össze a jól bevált, „gyerekek a nagyszülőkhöz” trükk, ezért találj ki különböző témájú randit otthonra! Ha a gyerekek már lefeküdtek, induljatok el világkörüli útra, de nem igazándiból, hanem csak a konyhában: mexikói estéken főzz spéci mexikói ételeket, az ázsiai utazásnál egyetek sushit a padlón, készítsd fondue-t és egyétek gyertyafénynél, használj zenét, illatosítókat, hogy meglegyen a hangulat, jelmezt is felvehettek! Legyetek játékosak és tartsátok életben a romantikát!

  • Menjetek sátorozni!

Nem mindenki nyitott egy jó kis hétvégi sátorozásra, de biztos, hogy mélyíti a kötődést köztetek. Mindig is mókás, amikor az egész család sátorozik, de ha teheted, nyugodtan kisurranhattok egy kis sátorozásra kettesben. Mellesleg a tábortűz fénye és melege jó alkalom arra, hogy szép emlékeket elevenítsetek fel és erősítsetek meg.

  • Legyetek önkéntesek!

Remek módja annak, hogy párként közelebb kerüljetek egymáshoz, ha van egy közös cél, amiben mindketten hisztek és, amire mindketten tudtok összpontosítani. Ez jó hatással van a gyerekekre is, ha az egész család önkéntes. Egy tökéletes alkalom, hogy hálás lehess arra, amid van és jó minőségű időt tölts szeretteiddel. Ennek egy másik előnye: szeretetet osztani, nem kerül semmibe!

  • Látogassatok meg egy helyi nevezetességet!

Sokszor elfelejtjük, hogy mások miért látogatják városunkat vagy falunkat. Elmehettek színházba, botanikus kertbe, látogassátok meg a helyi borászatot, sétáljatok egyet a ligetben, stb. Fedezzétek fel együtt újra lakhelyeteket.

  • Tornásszatok vagy mozogjatok együtt!

Tanuljatok meg egy új sportot ketten: teniszezni, úszni, golfozni, tekézni, kosárlabdázni, olyat válasszatok, amit mindketten élveztek. Vagy járjatok táncórákra, biciklitúrákra, lovagolni. Ezek a legjobb idők arra, hogy beszélgetni tudjatok, összefonódjatok, mint egy csapat és valami új hobbit, elfoglaltságot találjatok.

Napjainkban egyre nehezebb egy párnak időt töltenie egymással, főleg, ha a gyerekekre is állandóan kell figyelni. Ha éppen nincs kire hagyni a gyerekeket, hogy csak ketten lehessetek, akkor legalább nézzetek egy filmet ketten, masszírozd meg a párod, vagy sakkozzatok. De ne várd meg a Valentin napot, hogy végre egy jó kifogásod legyen arra, hogy időt tölthess a pároddal!

Birtalan Katalin

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek