LélektárNapfogyatkozás és Újhold a Bak csillagjegyben - Karácsony másodnapján csodás pillanatok várnak...

Napfogyatkozás és Újhold a Bak csillagjegyben – Karácsony másodnapján csodás pillanatok várnak ránk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2019. december 26-a az év egyik legkülönlegesebb napja lesz, hiszen egyszerre tapasztalhatjuk meg a Bak Újhold és a Napfogyatkozás hatását is. Ez a Napfogyatkozás a 21. század egyik csodás égi eseménye lesz, amikor is a Hold részben vagy egészen eltakarja a Napot.

Napfogyatkozás akkor jön létre, amikor a Hold pontosan a Föld és a Nap közé kerül. A Hold átmérője 400-szor kisebb a Napénál, ám 400-szor közelebb is van, ez okozza, hogy a Nap és a Hold látszólagos átmérője közel azonos, így amikor megfelelő helyzetbe kerülnek az égitestek, akkor a Hold teljesen képes eltakarni a Napot.

A jelenség csupán néhány másodpercig tart, de még, ha nem is lesz látható, hatását igencsak érezni fogjuk. Karácsony másodnapja egy igen erős vibrációjú nap lesz, fel kell készülnünk a lehető legerősebb energiákra.

Ezen a napon az Uránusz hatására anyagi gyarapodásra tehetünk szert, de az érzelmi életünkben is pozitív változások következnek be. Ez a jelenség az utóbbi évek egyik legszerencsésebb napfogyatkozása lesz.

A Bak egy földjel, tele gyakorlatias energiákkal, elszántsággal, erős és sikerorientált, minden cselekedetét meghatározza a fejlődés iránti vágy. Az Újhold hatása általában két héten keresztül tart, viszont abban az esetben, amikor egybeesik a Napfogyatkozással, akár hat hónapon keresztül is érződik az energiája.

Ezt már olvastad? Asztrológia: A december 26-i napfogyatkozás, a csillagok karácsonyi ajándéka

Ez a megfelelő időszak arra, hogy hasznosnak érezzük magunkat a társadalomban, fedezzük fel a belső értékeinket, az elkezdett vitákat semmiképp ne vigyük át a következő évre, amit elkezdtünk, azt mindenképp fejezzük be, javítsunk a kapcsolatainkon.

A Jupiter által támogatott Napfogyatkozás boldogsággal és optimizmussal tölt el, arra ösztönöz bennünket, hogy lépjünk túl a korlátainkon, hiszen így egy sokkal boldogabb életet élhetünk. Kedvünk lesz most belevágni az ismeretlenbe, igencsak nagy lesz a kalandvágyunk, de az is megtörténhet, hogy egy rég áhított tanfolyamra iratkozunk fel.

A személyes szabadság felfedezése most az összes korlátot ledönti, amit az évek során magunk köré emeltünk. Váratlan és igen izgalmas találkozásokban lesz részünk, legyen szó akár a magánéletről, akár szakmai kapcsolatokról.

Ha az utóbbi időben kisebb viták merültek fel a kapcsolatunkban, most eljön a megbékélés ideje, az év vége sokkal csodálatosabb lesz, mint, ahogy azt elképzeltük valaha. Végre lecsendesedik minden bennünk és körülöttünk, és élvezni tudjuk a mágikus pillanatokat. Rá fogunk jönni, hogy a világban minden tökéletesen működik, és hálát adunk, hogy részesei lehetünk ennek a csodának.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek