LélektárNap a Bikában április 19-től május 20-ig - ez a kozmikus szünet...

Nap a Bikában április 19-től május 20-ig – ez a kozmikus szünet emlékeztet minket a dolgok értékére és az élet lényegére

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy olyan intenzív asztrológiai esemény után, mint a Napfogyatkozás a Kosban, hamarosan még jobb és megnyugtatóbb hírekben lehet részünk. Április 19-től a Nap belép a Bika jegyébe, ahol május 20-ig marad, és ez az új asztrológiai ciklus olyan, mint egy kozmikus pihenő, amelyben a lelkünk felfrissül, békére és erőre talál.

A Bika jegyében lévő Nap asztrológiai ciklusa a nagyobb stabilitásról és nyugalomról szól, arról, hogy élvezzük és értékeljük azt, amink van, és arról, hogy mindannyian képesek vagyunk építeni és fenntartani valamit, nem pedig csak lerombolni valamit, ami jól működik.

Végre van egy pillanatnyi szünet az Univerzumban, amikor kicsit jobban el tudunk lazulni, szabadabban lélegezhetünk, lelassíthatunk, visszanyerhetjük a stabilitásunkat, hogy ne elsietve, kapkodva vagy a kiszámíthatatlan események és helyzetek nyomása alatt hozzunk döntéseket és cselekedjünk, hanem egyszerűen azért, mert eljött az ideje.

A Bika jegyében lévő Nap szereti az ismerős dolgokat, a meghittség, a biztonság és a védelem érzését, ezért ezeket az értékeket igyekszünk ebben az időszakban a közvetlen környezetünkben megvalósítani. Bár a változások nem szűnnek meg jelen lenni körülöttünk, mindent megteszünk azért, hogy biztonságban érezzük magunkat, és összhangban legyünk ezekkel a változásokkal. Talán nincs is jobb időszak arra, hogy egy nehezen megszerzett sikerről vagy eredményről, egy jól megérdemelt szakmai elismerésről vagy egy olyan jólétről beszéljünk, amelybe valamikor sokat fektettünk erőforrások és idő tekintetében.

Ha most kilépünk a komfortzónánkból, és olyasmit teszünk, amit még soha nem tettünk, az azért van, mert érezzük a lelkünk hívását, és ez valószínűleg a közvetlen személyes fejlődésünk része, olyasmi, ami meg van írva a sorsunkban. Ezt a lépést most úgy tesszük meg, ahogy arra csak a Bika képes: felelősséggel, becsülettel, méltósággal, intelligenciával és sok-sok bájjal, de nagy elszántsággal és kitartással is. Ugyanakkor mások is elismerik az értékeinket, ha pedig mégsem kapjuk meg ezt az elismerést, csak kérnünk kell, és megadatik nekünk.

A Bikában lévő Nap szereti a kényeztetést, a szép élményeket, azt, hogy minden napot az elégedettség napjává tegyen, és az érzékiségre fektesse a hangsúlyt a párkapcsolatokban, így sok pár fokozottan közel kerülhet egymáshoz, és különösen erős lehet köztük az intimitás. Úgy érezzük, megbecsülnek és értékelnek minket, ami kellemesen érinti az egónkat, és növeli az önbizalmunkat. Ráadásul a hozzánk közel álló emberek támogatnak minket a gyakorlati lépéseinkben és cselekedeteinkben.

A legnagyobb luxus ebben az időszakban az egyszerű, de mérhetetlenül értékes dolgokban rejlik. Ne essünk abba a csapdába, hogy azt gondoljuk, még több dologra, még több költekezésre van szükségünk a kényelmünk fokozásához. A természet ebben az időszakban mérhetetlen örömet okoz nekünk, és elszakít minket a gondjainktól, ezért ne habozzunk, hogy megtegyük azokat a sétákat vagy kirándulásokat a természetben, amelyekről már régóta álmodtunk.

Szükségünk van arra, hogy a természet közelében legyünk, élvezzük annak szépségeit és a tavasz élénk színeit. Szükségét érezzük annak, hogy gyökeret eresszünk, hogy megismerjük a dolgok lényegét, hogy strukturáltabb és stabilabb rendszereket építsünk ki, hogy nagyobb legyen a biztonságérzetünk, és ne érezzük úgy, hogy kicsúszik a talaj a lábunk alól.

Amíg a Nap a Bika jegyében van, az anyagi és pénzügyi kényelem kerül a figyelem középpontjába, és különösen fontos lesz számunkra. Valamilyen örökséggel, ajándékkal, ingatlannal, befektetéssel vagy vásárlással kapcsolatos ügyek kerülnek előtérbe, és könnyen lehet, hogy fontos megbeszélésekre kerül sor, vagy fontos papírokat írunk alá, amelyek az anyagi javak birtoklásának gondolatával kapcsolatosak.

Ebben az időszakban az értékrendünk, az önértékelésünk kerül előtérbe, és ha mostanában valamilyen anyagi értékre teszünk szert, az azért lehet, mert szorosan kapcsolódik ezekhez az értékekhez, kifejezi a szükségleteinket ebben az időszakban, valamilyen módon igazolja lényünk hitelességét. Van, aki ebben az időszakban építi fel azt az otthont, azt a fészket, amit mindig is elképzelt magának.

Ugyanakkor ez az időszak arra ösztönöz bennünket, hogy úgy fogadjuk el a dolgokat, ahogy vannak, kitartóak legyünk abban, amit akarunk, hosszú távú célokra összpontosítsunk, és hogy felelősségteljesen gondolkodjunk a jövőnkről, még akkor is, ha közben élvezzük a jelent. Most könnyebben értékeljük azt, aminek megvan a lehetősége arra, hogy idővel tartós, erős és értékes legyen – egy partneri kapcsolatot, egy álmot, ami megvalósulhat, és közelebb juttathat bennünket valódi énünkhöz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek