LélektárMit üzen a numerológia 2018-ra?

Mit üzen a numerológia 2018-ra?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2018-ban a számmisztika szerint a 2-es szám vibrációja fog érvényesülni, ami a női energiákat hordozza magában, így ez az év az együttműködésről, a csapatmunkáról, az érzelmekről és az egyensúly megtalálásáról fog szólni.

Mit üzen a numerológia 2018-ra?

Az egész év egy mérlegre fog hasonlítani, így hol az élet bizonyos területei, mint a család kerülnek túlsúlyba, hol pedig a karrier, azaz a munka lesz inkább jelen.

Mivel a 2-es páros szám, ezért a női princípiumoknak, energiáknak felel meg, így azt is lehet mondani, hogy 2018 a nők éve lesz, amikor is könnyebben tudják kifejezni magukat, jobb lesz érdekérvényesítő erejük, amit ki kell aknázniuk minden területen.

Éppen ezért, a következő egy évben érdemes a nőkre hallgatni, engedni őket, hogy részt vegyenek a döntésekben. Ugyanakkor számolni kell azzal is, hogy felerősödhetnek a női betegségek, de szerencsére a kezelések ezeket illetően nagyon hatékonyak lesznek majd, így biztosítva a teljes gyógyulást.

A párkapcsolatok területen is zajlanak majd az események 2018-ban, hiszen házasságkötésekre, válásokra, szakításokra, félreértésekre és új szerelmek kialakulására is számíthatunk.

A szakmai életben is törekedni kell az együttműködésre, az egyenlő és igazságos bánásmódra, mert így lehet leginkább sikeresnek lenni.

Azoknak akinek a személyes számuk (ezt itt tudod kiszámolni) 2, 4, 6, 8, akkor ebben az évben sok sikerre számíthatnak. A következő hónapok is kedvezőek lesznek számukra, így az április, a június, a szeptember, vagy a november. Vigyázni kell viszont januárban, márciusban, májusban, júliusban, augusztusban, októberben és decemberben, amikor összekuszálódhatnak a dolgok.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek