KuriózumMit látsz a képen? Válaszodból kiderül, mi a legnagyobb tudatalatti félelmed

Mit látsz a képen? Válaszodból kiderül, mi a legnagyobb tudatalatti félelmed

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mit látsz a képen? Válaszodból kiderül, mi a tudatalatti félelmed.

Mit látsz a képen? Válaszodból kiderül, mi a legnagyobb tudatalatti félelmed

Mi a tudatalatti elméd rejtett félelme? Bizonyára az ember tudatában van annak, ha fél a pókoktól vagy a bohócoktól például, de mi van azokkal a félelmekkel, amelyek mélyen a tudatalattiban gyökereznek és fogalmunk sincs róluk?

Nézd meg jól Vladimir Kush alábbi festményét. Mi az, amit legelőször észreveszel rajta? Ha megvan a válasz, görgess le és olvasd el, hogy mi a tudatalatti félelmed!

Ha a KÉST látod először:

Tudat alatt félsz a végzetes betegségektől. Van egy olyan félelmed, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenvedsz, anélkül, hogy tudnál róla. Félsz a szenvedéstől és attól tartasz, bármelyik pillanatban meghalhatsz.

Ha a HERNYÓT látod először:

Tudat alatt félsz a szellemektől, ezt fazmofóbiának hívják. Valószínűleg félsz attól, hogy kísértetek vagy a gonosz szellemek jelennek meg és vadásznak rád a nehéz időszakaidban, ha össze vagy zavarodva vagy éppen elalvás előtt.

Ezt már láttad? Mi az első dolog, amit meglátsz a képen? Az ugyanis sok mindent elárul rólad!

Ha a PILLANGÓT látod először:

Tudat alatt félsz az árulástól. Biztosan sokszor bántottak már téged és gázoltak át rajtad. Talán komoly visszautasításokban volt részed az életben, legyen szó munkahelyről vagy akár az álmaidról. Ennek ellenére nagyon jól leplezed ezt a gyengeségedet. Csak akkor bukkan elő, ha szemtől szembe találod magad vele.

Ha az ALMÁT látod először:

Tudat alatt félsz a haláltól. Nem épp a sajátodtól, hanem a szeretteid halálától. Talán valakit már elvesztettél, aki közel állt hozzád. Amiatt a trauma miatt, ami beárnyékolja a tudatalattid, egyszerűen nem bírsz arra gondolni, hogy még valakit elveszítesz.

Ezt már láttad? Melyik állatot látod először a képen? Ezt árulja el rólad

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek