LélektárMit jósolnak a csillagok 2016-ra? Tudd meg, hogy mi vár rád az...

Mit jósolnak a csillagok 2016-ra? Tudd meg, hogy mi vár rád az új esztendőben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha minden igaz, 2016 izgalmas évnek ígérkezik. A csillagok állása szerint, összességében jó 12 hónapnak nézhetünk elébe, amikor esélyünk lesz az önmegvalósításra, céljaink elérésére is.

horoszkop2016

Kos – Szenvedélyes év

A te bolygód a Mars, igencsak mozgékony periódust eredményez a következő évben, és ennek hatására pedig fellobban a szenvedély az életedben. Szorosabb kapcsolatban kerülsz az Univerzummal és a létezéssel kapcsolatos kérdéseidet is gyakrabban megfogalmazod. Az év első felében szenvedélyes, intim kapcsolat kialakulására számíthatsz. Ebben a Neptunusz bolygó lesz a segítségedre, amely még utat nyit a spiritualitás, az elfogadás, az empátia irányába.

Bika – Varázslatos év

A 2016-os év egy mágikus esztendő lesz a Bika csillagjegyűeknek. Olyan személyiségjegyeidet fogod felfedezni, amelyekről korábban nem tudtál. 2016 sok kalandot, jókedvet tartogat, és lehetőséget a szeretet kimutatására. A Szaturnusz belopja életedbe az intimitást, a szexualitást és a szerelmet.

Ikrek – Nyugodt év

Merkúr nyugodtságot hoz az életedbe. Nem lesz többé kapkodás, rohanás, ahogyan ez idén történt. Jó, ha lehiggadsz, és elgondolkodol, hogy milyen irányba akarod az utad, az életed folytatni. 2016-ban kevesebb kihívással kell majd szembenézned, ami lehet kissé unalmas lesz, ismerve az Ikrek kalandvágyó természetét. Örülnöd kell a nyugalomnak, mert csak így tudsz rendet rakni az életedben. Jövőben kevésbé leszel lobbanékony.

Ezt már olvastad? 2016-ban, a numerológia szerint a 9-es szám fog dominálni! Nézd meg mire számíthatsz!

Rák – Lesznek kihívások

A legfontosabb dolgokkal kell szembenézned 2016-ban. Megoldást kell találnod a család, a szerelem és az otthon által támasztott kihívásokra. A márciusi holdfogyatkozás befolyással lesz a családi életedre, és változásokra számíthatsz, egészen szeptemberig. Ezek a változások a biztonságérzet hiányát is maguk után vonják, így a Rákok sebezhetőnek érezhetik magukat. 2016-ban az Uránusz a Rák csillagjegyűeknek abban fog segíteni, hogy a szakmai életükben sikert érjenek el.

Oroszlán – Dinamikus év

A kapcsolatok terén számíthatnak az Oroszlán csillagjegyűek dinamikus esztendőre. A Jupiter hatására gyönyörű és meghatározó pillanatok várnak rád. 2016 egy szenvedéllyel, szerelemmel, élvezetekkel teli év lesz. Ennek hatására az Oroszlánok adakozóbbak, jószívűek lesznek.

Szűz – A személyi fejlődés éve

A Jupiter hatására kiteljesedhetsz, felfedezheted a saját magad világát, erőforrásaidat, belső, személyes énedet. 2016 lesz életed egyik legjobb éve. Sok öröm, boldogság ér majd, és az anyagiak terén is előrelépésre számíthatsz.

Mérleg – Kihívásokkal teli év

A Vénusz, a te bolygód kihívásokkal állít szembe 2016-ban. Régi vágyak, célok jönnek elő, olyan ambíciók bukkannak fel benned, amelyekkel évekkel ezelőtt találkoztál. Az új évben fektess több energiát azokba a dolgokba, miket meg szeretnél valósítani, és ezáltal boldoggá válsz. 2016 végére gyökeres változásokra számíthatsz a párkapcsolatod, házasságod terén.

Skorpió – Zaklatott, nyugtalan év

A Skorpióknak rendezniük kell 2016-ban a családi kapcsolataikat, tiszta vizet kell önteniük a pohárba. A Neptunusz hatására fellobban benned a kaland, a szenvedély, és a romantika iránti vágy. A Szaturnusz pedig arra sarkall, hogy figyelj kicsit jobban a pénzügyeidre, kiadásaidra.

Nyilas – A személyi fejlődés éve

2016-ban a Nyilasok elsősorban saját magukra fognak összpontosítani, azokra a dolgokra, amelyek örömet okoznak nekik. A jövő év számodra a személyi fejlődés, az ambíciók megvalósításának időszaka lesz. A bölcsesség bolygója, a Szaturnusz arra késztet, hogy figyelj sokkal jobban magadra, és tedd azt, ami örömmel tölt el, amire érzelmileg szükséged van. A Merkúr, a Vénusz és a Mars is a te jegyedben fog állni, és segítenek a párkapcsolati gubancok kibogozásában. Jó éved lesz, igaz nem annyira pörgős, mint szeretnéd, de arra tökéletes lesz, hogy elmélyülj a gondolataidban, vagy átgondold a családtagjaiddal való viszonyodat.

Bak – A változások éve

2016-ban a munkahelyeden, karrieredben történhetnek változások. Jövőben meg lesz annak a lehetősége, hogy tisztábban, világosabban lásd a dolgokat. A változások 2016 márciusától fognak bekövetkezni, a legmozgalmasabb hónap azonban a szeptember lesz, de a csillagok és bolygók állása szerint a változások számodra pozitív végkifejlettel zárulnak.

Ezt már olvastad? 2016-as Kínai Horoszkóp – A Majom Éve

Vízöntő – Tapasztalatok éve

A te bolygód, az Uránusz olyan új tapasztalatokkal fog szolgálni 2016-ban, amelyekből csak tanulhatsz. Az új esztendő alkalmas lesz új párkapcsolatok kialakítására, az intimitás megtalálására. 2016-ban mindennél többre értékeled majd a szeretteid, a családod közelségét, és boldogsággal fognak eltölteni az élet kis örömei is.

Halak – A romantika éve

Egy fantasztikus év vár a Halakra 2016-ban. A Neptunusz hatására új értelmet nyer a romantika. A szerelem lesz az első helyen a listádon, ha eljön 2016. Ebben az évben rájössz arra, hogy ki is vagy valójában, mit is akarsz igazából. A szerelmi életed január és szeptember között lesz a legcsodásabb. Szeptember után is a szerelem lesz az első a listádon, de már a munkádra, a karrieredre is odafogsz figyelni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek