Lélektár2016-as Kínai Horoszkóp - A Majom Éve

2016-as Kínai Horoszkóp – A Majom Éve

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2016. február 8-án a kínai horoszkóp szerint belépünk a Majom évébe, és ezen belül is a Tűz-Majom esztendeje lesz a jövő évi. Ezen csillagjegy energiái a kreativitásunkra, a belső erőnkre, a jó tulajdonságainkra, a lelki fejlődésünkre lesznek pozitív hatással.

majom-eve2016

A Tűz-Majom hatására a 2016-os évre a kiszámíthatatlanság is jellemező lesz. A kitűzött célokat sikerülhet megvalósítani, de jelentős erőfeszítések árán. A politikai, a társadalmi csoportosulások terén nem kell jelentős változásokra számítani.

Ez a szemtelen kis állat egy érzelmileg túláradó, motivációval teli, tempós évet hoz magával. Hangsúly kap a kommunikáció, a humor, az eszesség, amelyek a stresszes helyzeteken fognak átsegíteni. A vállalkozások sikeresek lehetnek, mivel a Majom éve remek alkalom, hogy olyan szokatlan megoldásokat találjunk, amelyek gyógyírt jelenthetnek a régi problémákra.

2016-ban arra is számíthatunk, hogy a figyelem középpontjában találjuk magunkat, mert arra vágyunk a lelkünk mélyén, hogy kiemeljük értékeinket, hogy megmutathassuk: különlegesek vagyunk. Ebben az évben a saját identitásunkat is kutatni fogjuk, és arra vágyunk, hogy mások is elismerjenek, becsüljenek.

A Majom éve a szellemi felvilágosodásunkra is hatással lesz, így a következő 12 hónap remek alkalom, hogy nyitottak, befogadók legyünk, elsősorban a kultúra, a történelem, a vallás, a politika és a spiritualitás iránt.

Ismét elkezdünk foglalkozni a helyes táplálkozás, a testmozgás és az egészséges életmód témaköreivel. Egy ilyen izgő-mozgó állat évében ezért oda fogunk majd figyelni a testünkre is, a mozgásra, a sportolásra. Ez nagyszerű módja a stressz, a feszültségek levezetésének, így iratkozzunk be fitnesz terembe, járjunk aerobikra, vagy próbáljunk ki valamilyen küzdő sportot.

2016-ban a figyelmünk a stílusra, a divatra, a dinamikusságra fog összpontosulni.

Ami az üzletkötéseket illeti, gondolkodjunk ésszerűen, ne kapkodjuk el a dolgokat, hiszen a következő év nem alkalmas arra, hogy érzelmeink befolyása mentén pénzügyi kérdésekben döntsünk.

2016 remek év arra, hogy bátrak, találékonyak legyünk, és a siker ízére is ráérezhetünk majd.

A magánéletünkben is legyünk merészek, bátrak, és nyitottak az új dolgok iránt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek