KuriózumMit jelképez a víz az álmodban? Ezt üzeni általa a tudatalattid!

Mit jelképez a víz az álmodban? Ezt üzeni általa a tudatalattid!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szoktál vízzel álmodni? Van, aki nagyon irtózik a víztől, és gyakran álmodja azt, hogy vízbefulladás ellen küzd. Borzasztó érzés lehet! Tudd meg, hogy mit akar üzenni a tudatalattid az ilyen típusú álmokkal, és, hogy mit szimbolizál a víz!

A víz az életet, a tisztaságot jelképezi, de kontextustól függően ennek az ellentétét is jelentheti. Ahogyan a víz tükröződik az álmodban, nagyon sok mindent elárul rólad.

Óceán

Az óceán, vagy egy végtelennek tűnő tó a jelenlegi lelkiállapotodat tükrözi. Azt jelenti, hogy nincs különösebb probléma, nehézség az életedben. Ha a víz felkavarodik, azt jelenti, hogy változások vannak láthatáron az életedben. Amíg meg nem látod a partot, vagyis meg nem találod a megoldást, addig kétségbeesett keresgélés jellemzi a napjaidat. A part a véget jelenti, de a kezdetet is! Összességében véve az olyan álom, amelyben megjelenik az óceán, pozitív jelentőségű.

Hullámok

A fenyegető, veszélyes hullámok azt jelentik, hogy nagyon sok teher nyomja a vállad az életben. Az is lehet, hogy túlságosan a szívedre veszed a dolgokat. Kicsúszott a kezedből az irányítás, elárasztanak a hétköznapi élet problémái, sokszor érzed úgy, hogy megfulladsz. A hullámok a stresszt, a szorongást jelképezik. Ha egy szörfdeszkán állsz, és biztonságosan uralod a terepet, akkor ez az álom pozitív jelentőségű is lehet, a lehetőségek sokszínűségét jelképezi.

Eső

Ha azt álmodod, hogy esik az eső, akkor az tisztulást, gyógyulást jelképez. A fájdalmaktól való megszabadulás, a tisztulás, a becsületesség, és a nyugodt élet a legfőbb vágyad.

Piszkos víz

Akár egy kád piszkos vízben fürdesz, akár piszkos vizet iszol, negatív jelentősége van ennek az álomnak. Ellenségeket, problémákat, testi vagy lelki bajokat szimbolizál. Negatív érzelmeket, betegséget, depressziót, haragot, gyűlöletet, féltékenységet, kapzsiságot jelent. Olyan életszakaszban lehetsz, amely érzelmileg tisztátalanná, méltatlanná tesz.

Futó víz

Ez lehet tavasszal a hóolvadás, kis patak, csermely, vagy akár zuhany is. Mindenik arra utal, hogy megszűnik az életedben az állandóság, szembe kell nézned a változásokkal. El kell távolodnod a megszokott dolgoktól a fejlődés érdekében.

Fulladás

Ha vízbefulladásról álmodsz, az azt jelenti, hogy a dolgaid nem úgy mennek, ahogy azt szeretnéd. Nézz körül az életed minden területén, és tégy a változás érdekében, ha nem akarod, hogy a szorongató érzés rád telepedjen, és megfulladj a problémák súlya alatt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek