Napi LikeMindennap átnéztek a hajléktalanon. Amíg aztán 3 fiatal hatalmas örömöt szerzett neki!

Mindennap átnéztek a hajléktalanon. Amíg aztán 3 fiatal hatalmas örömöt szerzett neki!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindennap levegőnek nézték a hajléktalant. Nézd meg, kik okoztak neki nagy örömet!

hajlektalan

A mindennapi nehézségek és stressz miatt gyakran észre sem vesszük a körülöttünk élőket, csak megyünk, haladunk mindig a megszokott utunkon, csak a mi problémáink a fontosak, más nem érdekel, mással nem foglalkozunk.

Az alábbi kisfilmben három nyíltszívű, zenét kedvelő német fiatalt ismerhetünk meg, akik egy utcán élő hajléktalan férfinak szereznek pár percnyi örömet és odafigyelést, na meg az zenélésükért kapott pénzt is a fedél nélkül maradt embernek adják, aki egyszerűen fel sem tudja fogni, hogy hogyan történhetett meg vele ez a jócselekedet.

A történet úgy kezdődik, hogy az egyik srác odamegy a hajléktalanhoz, és elkéri annak vödrét, amelyben a fekhelyéül szolgáló habszivacsát tartotta. A fiú a vödröt használva dobolni kezd, majd egy hirtelen mozdulattal kis kalapja az utcára került és pár perc múlva már bele is kerülnek az első aprók.

Ezután csatlakozott hozzájuk egy gitározó srác is, meg egy éneklő lány. A közönség is egyre népesebb lett. A pár perces fellépést követően az összegyűlt pénzt, kalapostól a férfinek adták, szép napot kívánva neki. Ezzel szerették volna felhívni a figyelmet azokra a sanyarú sorsra jutott emberek helyzetére, akik köztünk élnek, és lehet, hogy nem saját hibájukból kerültek utcára.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek