Napi LikeMinden idők legszebb lánykérését hajtotta végre ez a férfi. Ezt neked is...

Minden idők legszebb lánykérését hajtotta végre ez a férfi. Ezt neked is látnod kell! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az arizonai Dean Smith különleges módon kérte meg szíve választottjának, Jennifernek a kezét. A férfi egy éven át mindennap megejtette a lánykérést, ám a lánynak minderről nem volt tudomása. Dean szerencsére minden egyes alkalmat videóra vett, és minden elképzelhető élethelyzetben feltette a kartonpapírra írt kérdést szerelmének.

dean-lanykeres

„Jennifer, mindennél jobban szeretlek ezen a világon. Tudom, hogy te vagy az a személy, akivel meg szeretnék öregedni. A következő egy évben mindennap kifejezem, hogy mennyire szeretlek és hogy mindennap a gondolok rád. Össze akarok házasodni veled” – írta Dean mielőtt hozzákezdett volna a lánykérés-sorozathoz.

A férfi 2014. január 8-tól 2015. január 8-ig minden egyes nap kamera elé állt egy papírral, amelyikre feljegyezte a dátumot és a kérdést: „Leszel a feleségem, Jen?” E

gyik alkalommal a barátai is besegítettek, amikor a Jen háttal állt a tengernek, Dean a háta mögé állt a kartonnal, úgy vették videóra a jelenetet. Jen természetesen igent mondott a lovagnak, míg a Dean által készített negyedórás összefoglalót már több mint 18 millióan nézték meg a YouTube-on.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek