Az élet rendje az, hogy megszületünk, óvodába, iskolába járunk, megházasodunk, gyerekeink lesznek, majd megöregszünk és meghalunk. Ez a “normális” forgatókönyv, de van, amikor teljesen másképp alakul az élet. Attól függetlenül, hogy épp melyik szakaszban van az életünk, mégis tudatalatt különböző szerepeket játszunk.

Az alábbi 6 szerep közül valamelyikét játszod épp te is. Melyiket?

1. Tudatlanok csoportja

Ebbe a csoportba tartozik az emberek nagyrésze. Ők azok, akik nem kérdőjelezik meg a világ működését, nem tesznek fel kérdéseket, csak élik az életüket úgy, ahogy van. Sokan birkának is hívják őket, hiszen nem különösebben egyéniségek, csak mennek a tömeg után. Élik a hétköznapi életüket, van, hogy boldogok, van, hogy szomorúak, de különösebben nem is akarnak változtatni a dolgokon. “Ez van és kész.” Elfogadnak mindent.

2. Tudatos lelassulók csoportja

Ők azok, akik nem akarják birkaként követni a népet, inkább kilépnek, és olyan életmódot választanak, hogy ne legyenek a társadalom szolgálói. Ők valójában lelassítják az emberiség fejlődését! Panaszkodnak, ahelyett, hogy cselekednének, mindig a saját érdekeiket nézik, akkor is, ha konfliktusba keverednek másokkal. Minden összeesküvés-elméletben hisznek. Tevékenységeik által megnehezítik a világ menetét, felébreszti a tudatlanokat, és arra ösztönzik a vezetőket, hogy változtassák meg a világ szerkezetét.

3. A megvilágosodottak csoportja

Ez a csoport is egyre népesebb! Ők azok, akik eddig a háttérből figyelték a többieket, de most ráébredtek, hogy igenis megmutatják a bennük rejlő tudást. Terjesztik a szellemi ismereteket, cikkeket osztanak meg, könyveket írnak, filmet készítenek, nyilvános beszédeket tartanak. Ebbe a csoportba tartoznak a pszichológusok, mentorok, életvezetők vagy bárki, aki korlátlan lehetőséget ad a tudatosság megismerésére. Feladatuknak tekintik, hogy felnyissák a hétköznapi ember szemét, hogy hogyan irányítsa tudatosan az életét. Ez egy nagyon fontos csoport az emberiség fejlődése szempontjából!

4. Céltudatosok csoportja

Határozottan tudják, hogy mi az életcéljuk, és azt követik, senki sem befolyásolja őket. Bármit elérnek, mindaddig, amíg szívvel-lélekkel csinálják. Csak rájuk kell nézni, és máris elhisszük, hogy a világ csodálatos, és érdemes élni. Mindig inspiráló hatással vannak másokra, akkor is, ha látszólag teljesen megfoghatatlan dolgot akarnak véghezvinni. A lélek inspirációján keresztül működnek.

5. A segítők csoportja

Általában egy fontos vezető személyiség közelében élik az életük, mindig ott vannak, ha segítségre van szükség. A legnagyobb káoszból is pillanatok alatt helyreállítják a rendet. Ők a kapcsolattartó személyek, bemutatják a fontos embereket egymásnak, küldetésüknek tartják, hogy segítsenek másoknak. Önzetlenek, bármit megtesznek, hogy segíthessenek, és cserébe nem várnak el semmit. Nagyon jól lehet velük együttműködni, kerülik a konfliktust.

6. A vezetők csoportja

Mindig az első sorban vannak, ők azok, akik a szívükön viselik az emberiség fejlődését. Megszállottan követik a legújabb fejlesztéseket, és fontos számukra, hogy hozzájáruljanak a világ gördülékenyebb működéséhez. Ők azok, akik valami újat találnak fel, kibővítik az emberiség határait, új lehetőségekkel gazdagítják a világot. Bármit megtesznek, hogy a tervezett cél valósággá váljon. Bátrak, céltudatosak, nem ismernek lehetetlent.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.