HoroszkópMinden csillagjegy más-más dologra vágyik a szerelemben, csak sose mondják ki! Tudd...

Minden csillagjegy más-más dologra vágyik a szerelemben, csak sose mondják ki! Tudd meg, a te párodnak mire van szüksége!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szerelem terén mindenki más után kutat és mindenki másra vágyik.

Ha még nem jöttél rá, hogy a jelenlegi párod mit is vár el a kapcsolatotoktól, akkor a következők a segítségedre lehetnek, ugyanis most arról fogunk tárgyalni, hogy egyes csillagjegy szülötteinek mire van a leginkább szüksége egy párkapcsolaton belül.

Kos – Türelem

Mivel a Kos rendkívül keményen dolgozik, éppen ezért nincsen túl sok ideje arra, hogy a csekély szabadidejét a szeretteivel tölthesse. Ezért a Kosnak egy olyan párra van szüksége, aki türelemmel van iránta és az ügyes-bajos dolgai iránt. Ha Kossal akarunk közös kapcsolatot, akkor fel kell készülnünk, hogy sok kimaradás elébe nézünk, és ehhez türelem kell.

Bika – Kényelem

A Bikának arra van a legnagyobb szüksége, hogy a kapcsolatában kényelmesen érezze magát, különben csapodárrá válik. Sokra nem fogsz menni egyetlen Bika csillagjegyű emberrel sem, ha időnként nem nyugtatod meg őket, hogy hosszútávon ott leszel nekik.

Ikrek – Barátság

Az Ikreknek a baráti kapcsolatok minden egyéb kapcsolati formáknál többet érnek. Ha a párja akarsz lenni, a legjobb barátja is kell légy, akivel beszélgethet, akiben megbízhat, és akivel igen aktív természete révén programokat szervezhet.

Rák – Idő

A Rák nagyon időorientált csillagjegy. Megpróbálnak a lehető legtöbb időt szánni a partnerükre, ezért nagyon sok figyelmet és törődést igényelnek, de ami még ezeknél is fontosabb, az a tőled kapott idő.

Oroszlán – Elfogadás

Az Oroszlánok nagyon szabad szájúak és szeretnek a központban lenni, ezért sokszor tehetnek olyat, ami a másik félnek nem tetszik. Az Oroszlánokhoz óriási nyitottságra és elfogadó képességre van szükség.

Szűz – Megértés

A Szűz nagyon válogatós fajta, ezért addig nem nyugszik, míg egy olyan társra nem talál, aki teljes mértékben elfogadja azt, amilyen valójában. Olyan partnerre vágyik, aki képes megérteni mit miért tesz, ám egy ilyen embert találni nem könnyű, ezért is tölt a Szűz olyan sok időt egyedül.

Mérleg – Bizalom

A Mérleg a bizalom kérdését mindennél fontosabbnak tartja. A kölcsönös bizalom mondhatni már-már lételemük. Számukra az a fontos, hogy nyugodtan hajthassák le esténként a fejüket, mert tudják, hogy a partnerükben teljes mértékig megbízhatnak minden szinten.

Skorpió – Szenvedély

Nem meglepő, hisz a Skorpió az egyik legtüzesebb csillagjegy. Képtelen olyan személlyel együtt lenni, akivel nincs meg a közös szikra. Olyan partnerre van szüksége, akire már csak ha rágondol is a szíve kihagy egy ütemet.

Nyilas – Kaland

Nagyon nehéz megtartani egy Nyilast, mivel folyamatosan újabb és újabb élményeket akar megélni. Kalandos természete miatt pedig nem szereti az állandóságot, így igazán fel kell kötnie a gatyát annak, aki egy Nyilassal akar párkapcsolatot, mert ott unatkozásnak helye nincs.

Bak – Őszinteség

A Bak talán az egyik legőszintébb csillagjegy, és ezt a partnereitől is elvárja. Ha hazudsz neki, azt sosem bocsájta meg, ezért jól vigyázz arra az egy esélyedre, amit tőle kaptál.

Vízöntő – Szabadság

A Vízöntő képtelen olyan ember mellett megmaradni, aki irányítani akarja őt. Szabad életre vágyik, és ez alatt nem a megcsalást és a félrelépést kell érteni, hanem egy teljesen másfajta szabadságot.

Halak – Romantika

A Halak örök romantikus alkatok, és ha egy kapcsolatban nem kapják meg ezt, akkor szó nélkül továbbállnak. Szeretetre és törődésre van szükségük, és már a legapróbb kedvességnek is a végletekig képesek örülni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek