A lábujjaink tulajdonképpen a személyiségjegyeink meghosszabbításai, így ha ismerjük a jelentésüket, sok apró titkot megtudhatunk önmagunkról, más emberekkel való kapcsolatunkról. Lássuk a részleteket!

Mindegyik lábujj különleges jelentéssel bír! Ha kíváncsi vagy, hogy melyek ezek, alább minden kiderül!

1. Nagy lábujj

Ez az egyetlen lábujj, amelyben két meridián energiapont található, amely a léphez és a májhoz csatlakozik. Ez a végtag az érzelmi életed alapját jelenti, ami a menopauza beálltával meginoghat, ezért deformitás alakulhat ki ebben a lábujjban, ami leginkább a fájdalmas bütyök formájában nyilvánul meg.

Ha ez bekövetkezik, akkor érzelmi megrázkódtatásokon is áteshetsz. Légy erős és bátor!

2. Második (mutató) lábujj

Ehhez a lábujjhoz tartozik a gyomor meridián energiapontja. Ha gyakran megütöd, és zúzódásokkal teli lesz ez a lábujjad, akkor a gyomroddal valószínűleg nincs minden rendben, vagy pedig nem tudsz pár lelki dolgot megemészteni, ami a munkahelyeden, vagy a családodban történik.

Próbáld meg szeretni és elfogadni az életet, saját magad.

3. Középső lábujj

Ehhez a lábujjhoz nem tartozik egy meridián energiapont sem, ellenben rámutat arra, hogy az életed mennyire van egyensúlyban, mivel ez a végtag is pont középen helyezkedik el. Ha fájdalmat érzel a lábujjadban, akkor az valami egyensúlyzavarra utalhat, illetve arra is vonatkozhat, hogy valamitől félsz, és nem tudsz tovább lépni az életben.

4. Gyűrűs lábujj

Ebben a lábujjadban található az epevezetékhez kapcsolódó meridián energiapont. Másrészt ez a lábujj az igazságérzeteddel áll kapcsolatban, így ha begörcsöl, fáj, akkor téged nagy valószínűséggel igazságtalansággal vádolnak.

5. Kis lábujj

Itt ér véget a húgyvezeték meridián energiapontja, ahol minden folyadék távozik a szervezetedből, ezen az úton megszabadulhatsz a múlt fájó emlékeitől, érzelmeitől is. Ha véletlenül fájdalmat okozol ebben a lábujjadban, mert belerúgsz valamibe, akkor az egy jel arra, hogy ideje kiadnod magadból a feszültséget, a régi sérelmeket, ezáltal megkönnyebbülhet a lelked is.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.