KuriózumMindegyik lábujj különleges jelentéssel bír! Ha kíváncsi vagy, hogy melyek ezek, alább...

Mindegyik lábujj különleges jelentéssel bír! Ha kíváncsi vagy, hogy melyek ezek, alább minden kiderül!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A lábujjaink tulajdonképpen a személyiségjegyeink meghosszabbításai, így ha ismerjük a jelentésüket, sok apró titkot megtudhatunk önmagunkról, más emberekkel való kapcsolatunkról. Lássuk a részleteket!

Mindegyik lábujj különleges jelentéssel bír! Ha kíváncsi vagy, hogy melyek ezek, alább minden kiderül!

1. Nagy lábujj

Ez az egyetlen lábujj, amelyben két meridián energiapont található, amely a léphez és a májhoz csatlakozik. Ez a végtag az érzelmi életed alapját jelenti, ami a menopauza beálltával meginoghat, ezért deformitás alakulhat ki ebben a lábujjban, ami leginkább a fájdalmas bütyök formájában nyilvánul meg.

Ha ez bekövetkezik, akkor érzelmi megrázkódtatásokon is áteshetsz. Légy erős és bátor!

2. Második (mutató) lábujj

Ehhez a lábujjhoz tartozik a gyomor meridián energiapontja. Ha gyakran megütöd, és zúzódásokkal teli lesz ez a lábujjad, akkor a gyomroddal valószínűleg nincs minden rendben, vagy pedig nem tudsz pár lelki dolgot megemészteni, ami a munkahelyeden, vagy a családodban történik.

Próbáld meg szeretni és elfogadni az életet, saját magad.

3. Középső lábujj

Ehhez a lábujjhoz nem tartozik egy meridián energiapont sem, ellenben rámutat arra, hogy az életed mennyire van egyensúlyban, mivel ez a végtag is pont középen helyezkedik el. Ha fájdalmat érzel a lábujjadban, akkor az valami egyensúlyzavarra utalhat, illetve arra is vonatkozhat, hogy valamitől félsz, és nem tudsz tovább lépni az életben.

4. Gyűrűs lábujj

Ebben a lábujjadban található az epevezetékhez kapcsolódó meridián energiapont. Másrészt ez a lábujj az igazságérzeteddel áll kapcsolatban, így ha begörcsöl, fáj, akkor téged nagy valószínűséggel igazságtalansággal vádolnak.

5. Kis lábujj

Itt ér véget a húgyvezeték meridián energiapontja, ahol minden folyadék távozik a szervezetedből, ezen az úton megszabadulhatsz a múlt fájó emlékeitől, érzelmeitől is. Ha véletlenül fájdalmat okozol ebben a lábujjadban, mert belerúgsz valamibe, akkor az egy jel arra, hogy ideje kiadnod magadból a feszültséget, a régi sérelmeket, ezáltal megkönnyebbülhet a lelked is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek