KuriózumMindaz, amit egy szingli, önmagára adó, intelligens nőnek tudnia kell mielőtt bepasizna...

Mindaz, amit egy szingli, önmagára adó, intelligens nőnek tudnia kell mielőtt bepasizna vagy férjhez menne!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szerelmi kapcsolatok negatív tapasztalatai általában megakadályoznak bennünket abban, hogy előítéletek és fenntartások nélkül merjünk belevágni egy új kapcsolatba. Állandó kérdések kavarognak a fejünkben és inkább az óvatosság jellemez bennünket, mintsem az ösztönösség.

Mindaz, amit egy szingli, önmagára adó, intelligens nőnek tudnia kell mielőtt bepasizna vagy férjhez menne!

Ezzel a fajta hozzáállással azonban szakítanunk kell, ha azt akarjuk, hogy a jövőben párkapcsolatban élhessünk. Vegyünk egy mély lélegzetet és merjünk belevágni!

Első lépésként legyünk őszinték önmagunkkal és merjük bevállalni azt, hogy a kapcsolat során önmagunkat adjuk, és nem változunk meg senki kedvéért. Nézzünk akkor néhány követendő aranyszabályt!

1. Tudatosuljon bennünk az a tény, hogy múltbéli kapcsolataink nem befolyásolhatják a jövőbelieket!

Bármi is történt a múltban, annak nem kell megismétlődnie. Ha ex-partnered megcsalt téged, nem azt jelenti, hogy a jövőbeli is ezt teszi veled. Hiszen két különböző emberről beszélünk, más-más személyiséggel. A rossz tapasztalatból kiindulva, ne közelíts minden férfihoz kétségekkel, hanem igyekezz tiszta lappal indulni.

2. Mindig tartsd meg az önállóságodat, a függetlenségedet

Ne csak ez a kapcsolat határozza meg a jövődet, ezért meg kell tartanod mindazt, ami kikapcsolódást, örömet jelent számodra, legyen ez a jóga, az olvasás vagy akár a biciklizés. Mert minden kapcsolatban néha lehetünk önzőek, természetesen mértékkel.

3. Vésd az eszedbe, hogy egyedül lenni, nem feltétlenül számít büntetésnek!

Ha pillanatnyilag egyedül vagy, nem azt jelenti, hogy veled van a baj. Az egyedül megélt boldogság, sok esetben jobb a párkapcsolatban töltött boldogtalanságnál. Egy kapcsolat sem rendelkezik garanciákkal! Ha ösztöneid azt súgják nem éri meg, akkor ne vágj bele, mert ez nem korrekt sem vele sem önmagaddal szemben.

4. Ne vessz el a részletekben!

Ne próbáld túl analizálni partneredet, különösen ne összpontosíts a hibáira. Mindannyian rendelkezünk hibákkal!

5. Szeresd önmagad!

Ha te nem szereted és tiszteled önmagad, akkor ezt mástól sem várhatod el. Ismerd és legyél tisztában saját értékeiddel és ne érd be a kevéssel. Minden új kapcsolat előtt, jó, ha adsz időt önmagad számára, hogy gondolataid, érzéseid kellő mértékben helyre kerüljenek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek