KuriózumMiként tűnj karcsúbbnak?

Miként tűnj karcsúbbnak?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Jönnek a melegebb napok, így lassan (és szerencsére) meg kell válnunk a vastagabb és a „takaró” ruháinktól. A lenge, tavaszias öltözék pedig minden egyes domborulatot kiad a testünkön, ami természetesen nem mindenkinek szolgál előnyére…

Az utóbbi időben a túlsúlyosság komoly problémává nőtte ki magát nemcsak helyi, hanem globális szinten. Egyre többen szenvednek az elhízás miatt – az emberek többsége ugyanis a gyorséttermi ételektől, az alkoholtól vagy a túl sok üléstől (mozgáshiánytól) lesz túlsúlyos. De nem kell az extrém helyzetig elmenni: elég, ha csak néhány pluszkiló csúszott fel, amitől oly nehéz megszabadulni!

Mindannyian karcsúbbnak, vékonyabbnak szeretnénk festeni, és megszabadulni azoktól a párnácskáktól, amelyek az elmúlt időszakban kúsztak fel ránk. De sokunknak ez nem sikerül – vagy nem tudunk felhagyni a rossz étkezési szokásainkkal, a mozgáshiánnyal, illetve az édességekkel.

Ezekre az esetekre hozzuk most a segítséget, ugyanis léteznek olyan trükkök, amelyeket ha bevetsz, hasonló hatással bírnak, mint egy jó fogyókúra!:) Íme mit kell tenned:

1. Viselj feketét!

Mindenki tudja már, hogy ez a kis csel mennyire hasznos lehet, és működik! Évek óta használják, és mindig bevált. Miért? Minden a fényeken és árnyékokon múlik! Minél világosabb színeket hordasz, a fény annál inkább kihangsúlyoz rajtad minden idomot és részecskét, amit inkább elrejtenél, mint mutogatnál. Feketét viselve olyan, minta elrejtőznél a fény és az árnyékok elől. Ez a szín ugyanis elfedi a kevésbé előnyös testrészeket, és a háttérbe szorítja azokat. A fekete magába szívja a fényt, ezért te is sokkal csinosabbnak tűnsz, mint valójában!

2. Viselj fűzőt!

Talán nem ismeretlen számodra, hogy régebb a nők naponta fűzőt viseltek annak érdekében, hogy minél karcsúbb derekuk legyen. Nem számított, hogy már-már alig kapnak levegőt, a lényeg egy volt a maival: a külalak. Manapság a fűzőt öltözékkiegészítőként hordják, egy karcsúbb ruha vagy blúz alá. Viszont tudnod kell, hogy szexis jellegét egyáltalán nem veszítette el, főként a férfiak szemében, ezért míg neked mentőövként szolgál, addig az ellenkező nem képviselőit le fogja venni a lábáról!

3. Viselj megfelelő öltözéket, a hozzád passzoló méretben!

Amennyiben gondjaid vannak a testalkatoddal, kulcsfontosságúakká válnak a ruhadarabok, amelyeket viselsz. Ezek ugyanis fokozhatják a negatívumokat, de javíthatnak is rajtuk! Hagyj fel az extra-bő ruhákkal, ha nem akarsz még testesebbnek festeni – annak ellenére, hogy jól megbújhatsz alattuk, egyáltalán nem válnak előnyödre, sőt! Ugyanakkor kerüld a 2–3 mérettel kisebb darabokat is, mert azokban már nevetségesen festesz majd! Merd felvállalni a méreted, és válassz olyan ruhadarabokat, amelyek tökéletesen rád illenek. Keverd a stílusokat, és ami még fontos: viselj magassarkút! A sarkok ugyanis szemmel láthatóan nyújtják az alakot, és karcsúbbá teszik a viselőjét, függetlenül attól, hogy milyen magas vagy hány kiló!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek