KuriózumMiért mindig a második szerelem az igazi?

Miért mindig a második szerelem az igazi?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A második szerelem megtanít bennünket arra, hogyan kell újra szeretni, miután összetört a szívünk.

Azt tanítja meg, hogy a szeretet még mindig létezik, és hogy megvan a hatalmunk arra, hogy újra és még jobban szerethessünk. Meg kell őriznünk a hitünket, függetlenül attól, hogy a korábbi kapcsolatunk mennyire okozott fájdalmat számunkra.

Egy második szerelem azért érkezik hozzánk, hogy meggyógyíthassuk általa a szívünket.

A második szerelem reményt ad arra, hogy a tündérmese még mindig folytatódhat számunkra is. Hogy a megtört szívünk nem a világ végét jelenti és, hogy a jövő még sok csodálatos dolgot tartogat számunkra.

Azt súgja, hogy tovább kell lépnünk, és meg kell tanulnunk lemondani valakiről, azért, hogy aztán újra megpróbáljunk talpra állni. A második szerelem azt mutatja meg számunkra, hogy minden este után egy csodálatos reggel következik, tele újabbnál újabb lehetőségekkel.

A második szerelem sokkal merészebb. Megtanít bennünket, a megbocsájtásra, arra, hogy bátran vállaljunk újból kockázatot, és ne féljünk megélni a fájdalmat – mert biztosak lehetünk benne, hogy megéri. A második szerelem az, amikor minden félelmünk ellenére nem veszítjük el a jóságban vetett hitünket. A második szerelem erősebbé tesz bennünket.

A második szerelem egyértelműen megmutatja számunkra, hogy miért volt az első annyira sikertelen. Miért szerettünk bele rossz emberbe, aki képes volt összetörni a szívünket?

A második szerelem azért érkezik hozzánk, hogy elmondja számunkra, hogy a fájdalmunknak megvan a maga oka, hogy néha beleszeretünk rossz emberekbe. A második szerelem válaszokat ad minden kérdésünkre.

A második szerelem okkal jelenik meg az életünkben. És ez már nem csak fantázia, nem a megtestesült vágy, és nem egy átmeneti hobbi. A második szerelem már nem vak, és nem mérgező.

A második szerelem nem azért jön, mert irreális elvárásokkal élünk, vagy megszállottjai lennénk egy új emberrel való találkozás gondolatának. A második szerelem csak akkor érkezik az életünkbe, amikor megtanulunk hallgatni a saját megérzéseinkre. Amikor megértjük, hogy azt az embert kell találnunk, akivel képesek vagyunk egy irányba haladni az élet útján.

A második szerelem akkor érkezik, amikor a döntéseink érettségünkből fakadnak, és nem a magány érzete hozza meg helyettünk.

A második szerelem megmutatja számunkra, mit is jelent valóban szeretni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek