Napi LikeMemóriából rajzolták le egymást a szerelmesek. Vicces rajzok készültek - VIDEÓ

Memóriából rajzolták le egymást a szerelmesek. Vicces rajzok készültek – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egymásnak hátat fordítva, rajzformában kellett megjeleníteniük a szerelmüket azoknak a pároknak, akik jelentkeztek egy érdekes, olykor vicces kísérletnek is nevezhető kezdeményezésre. Csak a memóriájukat használhatták, voltak olyan párok, akik már 13 éltek házasságban éltek, de akadtak olyanok is, akik még alig másfél éve szeretik egymást.

par-rajzolas

Természetesen a rajztehetség is megmutatkozott, volt, aki ügyesebben kapta el, jelenítette meg szerelmét, volt olyan is, akinek imádottja kissé csúnyára sikeredett, de sértődés helyett inkább a nevetés jutott főszerephez.

Többnyire a férfiak bántak ügyetlenebbül a ceruzával. A mi kedvencünk a 13 éve házasságban élő pár lett, a legjobb alkotás a nagy, göndör fekete hajú nőről született. A férje viszont nem volt megelégedve a magasságával, a kocka állával, a felesége szerint valóban kocka állal rendelkezik, és azért lett alacsony, mert nem volt elég hely a papíron.

Egy másik nő azonban hangot adott elégedetlenségének: – Úgy nézek ki, mint egy mérges, öreg, lepattant nő – mondta. Persze nem volt harag a hangjában.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek