KuriózumMelyik mandala tetszik a legjobban? Választásod elárulja a különleges képességeid!

Melyik mandala tetszik a legjobban? Választásod elárulja a különleges képességeid!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindenki rendelkezik valamilyen kiemelkedő, különleges képességgel. Ha eddig nem tudtad, hogy milyen különleges képességed van, most mindenre fény derülhet.

Melyik mandala tetszik a legjobban? Választásod elárulja a különleges képességeid!

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb mandalát, és ismerd meg jobban önmagad. Ne gondolkozz sokat, csak válassz egyet, amelyik a legközelebb áll a szívedhez.

1. Tisztánlátás

Ha az első mandalát választottad, akkor nagyon erős a tisztánlátásod. Hamar észreveszed az eldugott részleteket, mindig felfedezed a nyilvánvaló dolgok mögött rejtőzködő tartalmat. Erősen érzékeled a körülötted levő emberek finom energetikai rezgéseit is. Könnyen megérzed, hogy mások milyen hangulatban vannak, vagy milyen típusú gondolatok járnak a fejükben.

2. Jól kifejlett hallással rendelkezel

Ha a második mandalát választottad, azt jelenti, hogy igen különleges, és jól fejlett hallással rendelkezel. Nem csak a hétköznapi hangokat hallod meg jobban, mint mások, de képes vagy arra is, hogy túlvilági üzeneteket érzékelj, és akár közvetíts is.

Ha egy nagyon fontos döntés előtt állsz, gyakran egy hang figyelmeztet arra, hogy jó, vagy éppen rossz döntést szándékozol hozni. Éppen ezért képes vagy arra, hogy tudatosan, és biztonságosan hozz döntéseket.

Ezt már olvastad? Válassz egyet a törzsi maszkok közül, olyant fogsz olvasni, amire nem is számítottál

3.Ráérzel a dolgokra

Ha a harmadik mandalát választottad, akkor az azt jelenti, hogy különleges képességed van arra, hogy ráérezz a dolgokra. Egy adott helyzetben könnyen felismered, hogy mit kell tenned, de, ha egy idegen személlyel találkozol, egyből megérzed, hogy van-e szerepe az életedben.

Gyakran van déja vu érzésed is. Megérzéseid alapján könnyen megváltoztatod a döntéseidet, és így akár a vészhelyzeteket is el tudod kerülni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek