KuriózumMegrázó felvételek kerültek elő az olaszországi felvonóbalesetről!

Megrázó felvételek kerültek elő az olaszországi felvonóbalesetről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A képsorok pontosan a felvonó lezuhanásának pillanatait mutatják be. A stresai üdülőhelyen, a Maggiore-tó partján történt balesetben 14 ember halt meg.

Tragédia Olaszországban: 13 ember meghalt, amikor leszakadt egy felvonó

A tragédia pillanatát a térfigyelő kamerák rögzítették, és akkor kerültek nyilvánosságra, amikor az olasz TG3 televíziós csatorna június 16-án, szerdán bemutatta őket. A felvonóban, amely május 23-án, 12.10-kor indult Mottarone felé, 15 ember tartózkodott.

A tragédia egyetlen túlélője egy 5 éves gyermek, akit a kórházi rehabilitáció után a nagynénje nevel, mivel sajnálatos módon édesanyja, édesapja és kétéves testvére is meghalt a balesetben.

Olaszországi baleset: arra ébredt a kómából az 5 éves fiú, hogy az egész családját elveszítette

A térfigyelő kamerák által készített felvételeken jól látható, hogy a felvonó megérkezik a végállomáshoz, de mielőtt az ajtók kinyílnának a kabin leszakad. Zuhanás közben nagy erővel egy oszlopnak ütközik, majd a mélybe esik.

Az olasz nyomozók első feltételezései szerint a kábel elszakadása vagy a vészfék meghibásodása okozhatta a balesetet. Három férfit – a felvonó cég tulajdonosát, egy alkalmazottat és egy karbantartási mérnököt – eleinte emberölés és gondatlanság vádjával tartóztattak le. Egy olasz bíró azonban úgy döntött, hogy szabadon nyomozhatnak ellenük.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek