Az 5 éves Eitan Moshe Biran az egyetlen túlélője annak az olaszországi felvonó-balesetnek, amelyben 14 ember halt meg, amikor a felvonó 100 méter magasból szakadt le. A kisfiút nemrég ébresztették fel a kómából, nagynénje van mellette a kórházban.

Olaszországi baleset: felébredt a kómából az 5 éves kisfiú, akit apja ölelése mentett meg

Súlyos tragédia történt múlt hétvégén Olaszországban, amikor Lago Maggiore közelében leszakadt egy sífelvonó. A borzalmas tragédiában 14 ember halt meg, köztük egy család öt tagja: férj, feleség, kétéves kisfiuk és a nő nagyszülei.

A 30 éves Amit Biran feleségével, Tal Peleg-Birannal és két kisfiukkal Olaszországban, Fabiában élt, mert a férfi az ottani orvosi egyetemen tanult. A házaspár ötéves kisfia maradt egyedül életben a baleset után, jelenleg kórházban ápolják, nemrég ébredt fel a kómából, orvosok, pszichológusok és nagynénje vigyáznak rá.

Olaszországi baleset: arra fog ébredni a kómából az 5 éves fiú, hogy az egész családját elveszítette

“Fáj a nyakam” – mondta az ötéves, amikor felébredt a kómából, majd üdvözölte nagynénjét.

Az orvosok visszafogottan nyilatkoznak a gyerek állapotáról, aki csak azért maradhatott életben, mert édesapja átölelte a zuhanáskor.

A gyermeknek fokozatosan mondják el, mi történt. A pszichológusok úgy vélik, hogy “egy hosszú és kényes út” vár a gyerekre a felépülésben. Egyelőre azt mondták neki, hogy kórházban van, és több napja alszik.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.