LélektárMegnyílt az Arcturus kapuja: itt az idő, hogy megváltoztassuk a karmánkat és...

Megnyílt az Arcturus kapuja: itt az idő, hogy megváltoztassuk a karmánkat és begyógyítsuk a lelkünket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Október 16-19. között a Nap az Arcturus csillaggal, az éjszakai égbolt egyik legfényesebb csillagával kerül együttállásba a Mérleg 24. fokán. Gondoljunk ezekre a napokra fantasztikus időszakként vibrációs szempontból, a kinyilatkoztatások, szinkronicitások, az Univerzumból érkező jelek és isteni összehangolódások idejeként.

Az Arcturus energiája segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatokat, a sorsunk beteljesedését, valamint néhány olyan perspektívaváltást is hoz magával, amely teljesen megváltoztathatja az életünk jelenlegi dimenzióját.

2023 októbere energetikai szempontból rendkívül erőteljes hónap, amely visszhangot kelt az egész kozmoszban, az életünkben és a létezésünkben. Az Univerzum örökkévalóságában egy pillanatra megnyílt a 10:10-es portál, átestünk egy gyűrűs napfogyatkozáson, és most tanúi leszünk az Arcturus csillagkapu aktiválásának spirituális szinten. Ez egy újabb időszak, amikor a kozmikus energiahullám kissé megváltoztatja a dinamikáját, és ezt sokan közülünk érezni fogjuk különböző dolgokon, jeleken, eseményeken vagy gyorsulásokon keresztül, amelyek most megnyilvánulhatnak az életünkben.

Október 16-a és 19-e között a Nap együttállásban van az Arcturus csillaggal a Mérleg jegyének 24. fokán. Az Arcturus az Ökörhajcsár csillagkép legfényesebb és az északi égbolt harmadik legfényesebb csillaga a Szíriusz és a Canopus után. Amikor Napunk sugarai egyesülnek az Arcturus fényével, kozmikus és spirituális hatások egyaránt érezhetők az egész Univerzumban és a Földön. Metafizikai értelemben az Arcturust a felemelkedés csillagának tekintik, spirituális értelemben pedig a Föld egyfajta őrzőjének, aminek szerepe, hogy vezessen bennünket az időn és téren át a fejlődés útján.

Gondoljunk ezekre a napokra fantasztikus időszakként vibrációs szempontból, a kinyilatkoztatások, szinkronicitások, isteni összehangolódás, felgyorsulás (a gyógyulásban, sorsunk beteljesedésében, stb.), perspektívaváltás idejeként, amikor az Univerzum olyan jeleket küld a számunkra, amik megerősítik a kapcsolatunkat a Forrással.

Az Univerzum azt akarja üzenni nekünk, hogy mikro- és makroszinten egyaránt minden kapcsolatban áll egymással, az idősíkok és más dimenziók között, ezért figyeljünk oda azokra a jelekre, amik a fizikai világban nem látható dolgokra hívják fel a figyelmünket, ha hallgatunk az intuíciónkra, és kinyitjuk a belső szemünket.

Ezek a napok tehát fantasztikusan alkalmasak arra, hogy elengedjük az illúziókat, és úgy lássuk a dolgokat, ahogyan azok valójában vannak, de egy világosabb, pozitívabb perspektívából. Ez a legjobb pillanat arra, hogy pozitív szándékokat tűzzünk ki és manifesztáljuk azokat a vágyainkat, amelyek valódi boldogságot hoznának az életünkbe, hogy a stagnáló vagy blokkoló energiákat magasabb rezgésekbe vigyük át, és hazatérjünk, a lényünk legmélyéhez, ahol a bennünk lévő isteni forráshoz kapcsolódunk, hogy emlékeztessen bennünket autentikus természetünk lényegére.

Ennek az energiának a segítségével lehetőségünk van arra, hogy aktiváljuk azokat az isteni adományokat, amelyekkel felruháztak bennünket, hogy egészséges módon kezeljük életünk sötét aspektusait, megértsük a múltunkat, és gyógyulást hozzunk lelkünkbe és testünkbe, minden szinten megtisztulva. Azt is tudnunk kell, hogy amikor megnyílik ez a kapu, megváltoztathatjuk vagy javíthatjuk a karmánkat, függetlenül attól, mi történt velünk vagy mit tettünk korábban, ha most a jóság és a szeretet útját választjuk.

Ebben az időszakban előfordulhat a hit soha nem látott mértékű megerősödése vagy akár lenyűgöző megnyilvánulása is, annak tudatosítása, hogy egy sokkal nagyobb kozmikus terv részei vagyunk, mint amit el tudunk képzelni, lehetőségünk van a növekedésre és fejlődésre, és azt is tudnunk kell, hogy bármilyen igazságtalannak is tűnjön a sorsunk, megváltoztathatjuk azt.

Spirituális szinten ez az energia magasabb rendű, mint a földi energia, és ezekben a magasabb dimenziókban nem létezik az itt érzékelt gonoszság fogalma. Ez a csillagportál azért nyílik meg előttünk, hogy emberi korlátainkon túlra lássunk, kilépjünk közülük, felülvizsgáljuk azokat, és meglássuk a nagyobb összképet, ami automatikusan több békét és nyugalmat hoz a számunkra.

Az élet nem csak a fáradságról, a gyötrelemről, a szenvedésről, az akadályok leküzdéséről vagy a test, az életkörülmények vagy akár a társadalmi-politikai vagy földrajzi tér különböző korlátainak leküzdéséről szól, amelyben találjuk magunkat. Mindannyiunk élete, legyen az rövidebb vagy hosszabb a földi időérzékelés szempontjából nézve, kolosszális jelentőséggel bír a világegyetem működésében. Minden élet számít az örökkévalóságban, és megvan a maga szerepe az evolúcióban.

Ez a hihetetlen csillagállás a feltétel nélküli szeretet fényével tölt el bennünket, és reményt hozhat még azokon a helyeken is, ahol úgy tűnik, elszabadult a pokol, ahol háború, halál, éhínség és szenvedés pusztít. Ez a portál azért nyílik meg, hogy emlékeztessen bennünket arra, nem vagyunk egyedül a létezésünk útján, semmi sem az, aminek látszik, a szeretet ereje nagyobb, mint a gyűlöleté, és egyéni, valamint kollektív szinten is elérhetjük a gyógyulást, ha úgy döntünk, nem gyűlölködünk, még ha ez természetes reakciónak is tűnik a nem túl kellemes dolgokra, amelyek körülöttünk történhetnek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek