Keanu Reeves szerint ez történik a halál után!

A John Wick 3. című film miatt Keanu Reeves számos tv-showban szerepel mostanában. Nemrég egy igen érdekes kérdést tettek fel neki, melyre olyan választ adott a közkedvelt filmsztár, hogy rajongók milliói érzékenyült el.

Megkérdezték tőle, hogy mit gondol, mi történik velünk a halálunk után. A nem éppen sztárinterjús kérdésre olyan választ adott, amire nem sokan számítottak.

Számos akciófilmben láthattuk már szerepelni, sőt leginkább csak abban. Azt gondolhatnánk, hogy egy ízig-vérig balhés pasi, aki fél kézzel elintézi az ellenséget, azonban a való életben Keanu egy nagyon csendes, nyugodt, megfontolt ember, és egyáltalán nem áll távol tőle a spirituális gondolkodás sem.

“Egyetlen dolgot tudok biztosan, miután meghalunk, nagyon fogunk hiányozni a szeretteinknek” – foglalta össze teljes nyugalommal a halál utáni létről a véleményét.

A hiány az egyetlen dolog, ami érezhetően összeköt majd minket a szeretteinkkel, és ezt sosem lehet pótolni. Az alábbi videóban 9:05 percnél látható Keanu Reeves válasza, és az, ahogy Stephen Colbert mennyire meglepődött azon, amit hallott.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.