Napi LikeMegható VIDEÓ! Nézd meg, miként védi meg az apa Down-szindrómás fiát!

Megható VIDEÓ! Nézd meg, miként védi meg az apa Down-szindrómás fiát!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szülők nagyon nagy hányada képes mindent megtenni, megadni gyermekének, mert mikor valakinek kisbabája születik, onnantól beindul a feltétel nélküli szeretet motorja. Napjainkban a legtöbb országban béke, és viszonylagos jólét van, a nyugati országokban ez mindenképp kijelenthető, mégsem olyan könnyű a gyereknevelés, főként olyan társadalmakban, ahol rengeteg az előítélet, a megbélyegzés, az internetes erőszakos beszólás, gyalázkodás.

down_szindroma-apuka

Még Kanadában is, ahol Robb Scott saját bőrén tapasztalta meg ezt. A férfinak egy Down-szindrómás kisfia van,  döbbenten hallgatta végig egy filmeket forgalmazó üzletben, amint egy másik apuka arról tart “kiselőadást” a két fiának, hogy a Down-szindromások beteg emberek.

Robb nem vágott közbe, ment a dolgára, nem akart jelenetet rendezni. De később úgy érezte, hogy nem hagyhatja szó nélkül, amiket korábban hallott.

Videoüzenetében elmondja, hogy az életében a legszebb dolog, ami történhetett, hogy Down-szindrómás kisfia született.

– Csodás, kedves, vicces, lenyűgöző az, hogy mennyi mindent tanulhatunk egy ilyen emberkétől – mondta könnyes szemekkel a férfi, hangsúlyozva, hogy ez nem egy betegség, és nem is fogyatékosság. És mennyire igaza van!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek