Napi LikeMegható VIDEÓ: A fiatal lány aznap temette el vőlegényét, amikorra kitűzték az...

Megható VIDEÓ: A fiatal lány aznap temette el vőlegényét, amikorra kitűzték az esküvőt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az élet olykor kegyetlen tud lenni, de ha a jó dolgokra, a szép pillanatokra emlékezünk, ezeket őrizzük meg a szívünkben, akkor át tudjuk billenteni a mérleg nyelvét a pozitív oldalra, és tovább tudunk lépni mindenen.

menyasszonyi-ruha

Solomon Chau és Jennifer Carter szerelmi története nem végződik happy enddel, egyáltalán leírni is nehéz, ami a két fiatallal történt, hiszen kettejük boldogságát beárnyékolta a rák. A férfinál májdaganatot diagnosztizáltak az orvosok, és 2015. augusztus 17-én, 4 hónappal az esküvője után belehalt a betegségbe. A temetése pont azon a napon volt (augusztus 22-én), amikorra eredetileg tervezték, hogy egybekelnek.

A fiatal férfi az utolsó pillanatig küzdött a rákkal, hogy boldog lehessen Jenniferrel, de ez nem sikerült neki. A fiatalok biztosra akartak menni, ezért esküvőjük időpontját április 11-ére hozták, így Solomon és Jennifer 128 napig volt férj és feleség.

Annak ellenére, hogy a férfit azon a bizonyos augusztus 22-én temették el, Jennifernek csak jó emlékei vannak az áprilisi lagzijukról, és élete végéig csak a szép pillanatokra fog gondolni.

Az alábbi videóban a fiatalok nagy napját örökítették meg. Mesés esküvőjük volt, és láthatóan nagyon boldog voltak.

https://www.youtube.com/watch?v=fUosjLn_AQg

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek