Napi LikeMegható esküvői tánc! Nézd meg, mivel lepte meg a tolószékes újdonsült férj...

Megható esküvői tánc! Nézd meg, mivel lepte meg a tolószékes újdonsült férj szíve választottját

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szerelemnek semmi sem szabhat határt, hiszen amikor két ember örök hűséget fogad egymásnak, nem létezik akadály, csak az együvé tartozás, és a közös, meghitt pillanatok, amelyek végig kísérik egész életüket.

meghato-eskuvo

Ilyen meghatározó momentum a videóban szereplő házastársak első, közös esküvői tánca is. A helyzet ugyan nem szokványos, hiszen a friss férj sajnos tolószékben ül, de ez nem tartja vissza sem őt, sem feleségét attól, hogy a násznép előtt is megmutassák, hogy így is lehet táncolni.

Azonban a férj egy komoly és megható meglepetéssel készült erre a percre. Az első közös táncukhoz egy olyan dal szólt, amely tökéletesen beleillett ebbe a szívszorító pillanatba.

Amikor Josh Groban „You Raise Me Up” (Te felemelsz) című dalának refrénjét énekelte egy meghívott énekes, a férfinek sikerült lábra állnia, és átölelnie meghatódott feleségét.

A férfi egy szörnyű motorbaleset miatt annyira lesérült, hogy szinte alig tudja mozgatni a lábát, viszont a felesége így is kitartott mellette, mert megígérte még a baleset előtt, hogy feleségül megy hozzá. Erről szól az igazi szerelem. Elő a zsebkendőt.

https://www.youtube.com/watch?v=XSXNU5vo9bc

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek