Meghalt Babicsek Bernát

Meghalt Babicsek Bernát

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A színészként és harmonikaművészként is jól ismert Babicsek Bernát tragikus körülmények között hunyt el. Negyvenegy éve volt.

Az egész művészvilágot megrázta Babicsek Bernát tragikus halála, aki január 1-én vesztette életét egy lakástűzben. Halálának hírét először az Irigy Hónaljmirigy jelentette be Facebook oldalán.

„Fájó szívvel, összetörve búcsúzunk barátunktól, kollégánktól Babicsek Bernát harmónikaművésztől, aki a mai napon tragikus körülmények között itt hagyott minket. Ő játszott a Szívósszemű Márta című dalunkban, és vendégünk volt az azt követő SYMA koncertünkön. Egy tehetséges művészt és barátot vesztettünk el a mai napon! Őszinte részvétünk a családjának!” – írja a zenekar.

Babicsek Bernát solymári otthonában hunyt el, tűz ütött ki a lakásában. Január elsején a solymári Cserje utcában ütött ki tűz, a nyolcvan négyzetméteres családi ház lakója nem adott életjelet magáról, ezért az egyik rokona behatolt hozzá. Az épületben egy holttest és egy korábbi tűz nyomai voltak.

Babicsek Bernát szerepelt a Szeress most!, a Barátok közt és a Jóban Rosszban című sorozatokban. Utolsó előadását, pénteken, december 31-én tartotta a Centrál Színházban Pokorny Liával.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek