HolotropikumMeggyújtja a gyertyát, majd a fülébe rakja. Percek alatt eltávolítja a fülzsírt!

Meggyújtja a gyertyát, majd a fülébe rakja. Percek alatt eltávolítja a fülzsírt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A fülzsírnak egészségvédő szerepe van, hiszen ez a fül által termelt váladék megakadályozza a hallószervbe igyekezni készülő, és ott gyulladást okozni szándékozó baktériumokat.

fulgyertya
Fotó: littlethings.com

Optimális esetben a fülzsír magától és a kórokozókkal együtt távozik a hallójáratból, így nincs szükség fültisztító pálcikákra, hiszen azokkal sokszor visszatuszkoljuk a kiigyekvő váladékot, és akár komoly fülgyulladást is okozhatunk.

Az alábbiakban egy hatékony módszerrel lehet megismerkedni, amely megoldást nyújt azoknak, akiknek több váladékot termel a fülük az átlagosnál.

Mindössze négy hozzávalóra lesz szükség: egy ollóra, egy öngyújtóra, egy fülgyertyára és egy egyszeri használatos műanyag tányérra.

Az ollóval lyukasszuk ki a tányér közepét, hogy abba beleférjen a fülgyertya. Ennek csak az elejét helyezzük át a lyukon, a nagyobb rész maradjon hátul. Óvatosan dugjuk be a gyertyát a fülünkbe, nem kell mélyre hatolni és nem is szabad semmi fájdalmat, kellemetlenséget érezni.

Ha minden sínen van, kérjünk meg valakit, hogy gyújtsa meg a gyertya végét. Hajtsuk le a fejünket egy asztalra, és várjunk, míg a gyertya leég. A tányérra azért van szükség, hogy a gyertya hamuja ne az arcunkra essen. Ha már szinte leéget, fújjuk ki a gyertyát.

Kész is van, a fülünk tisztább, zsírmentesebb, mint valaha volt.

Forrás: LittleThings.com

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek