Napi LikeMegdöbbentően reagál a magzat, amikor az apuka az anyuka hasára cuppogtat! -...

Megdöbbentően reagál a magzat, amikor az apuka az anyuka hasára cuppogtat! – VIDEÓ

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szakorvosok szerint a kisbabák hallása már a terhesség 23. hetében kialakul. Annak ellenére, hogy a kicsit magzatvíz veszi körül, mégis képes érzékelni az édesanyja légzését, a külvilágból érkező mélyebb hangokat, vagy éppen saját pulzusát is hallhatja.

terhes-anyuka

Az idő múlásával a hallásuk is egyre érzékenyebbé válik, így könnyedén észrevehetik, ha szól a telefon, vagy az utcán hangosan szirénázik a mentő, vagy bömböl az egyik kocsi riasztója.

Azt is sikerült bebizonyítani, hogy a kisbabák szívverése felgyorsul, mikor meghallják édesanyjuk hangját, és a 24. hétben már képesek arra, hogy a fejüket arra az irányba fordítsák, ahonnan a hang, zaj, zörej érkezik.

Ebben a kedves videóban két boldog, leendő szülő csínytevését láthatjuk, hiszen jót szórakoznak azon, hogy a pocaklakó miként „ugrik” félre az apuka által, a felesége terhes hasán előidézett hangos durrogástól.

Az tény, hogy a baba hallja, hogy édesapja milyen hangot ad ki, anyukája közbenjárására. Nézd meg a videót, mi jókat nevettünk rajta:

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek